Меню
Количка

ВИНТОНАРЕЗНИ МАШИНИ ЗА ТРЪБИ

ВИНТОНАРЕЗНИ МАШИНИ ЗА ТРЪБИ

Представяме на вашето внимание новата серия резбонарезни машини за стоманени тръби CIMEX PTM, наричани още стругове за тръбна резба. Благодарение на дългогодишният ни успяхме да съчетаем отлично качество и разумна цена в едно. 


Серията резбонарезни машини CIMEX PTM включва 3 модела: PTM2, PTM3 и PTM4. Основната разлика между тях е максималния диаметър на обработваните тръби: 2,  3 и 4 цола.


Минималният диаметър на обработваните тръби при всички модели е ½.


За разлика от много други марки, машините от серията CIMEX PTM имат вграден нож, благодарение на което може да ги ползвате и като тръборези. Това дава възможност на оператора бързо, лесно и удобно да среже и резбова дадена тръба.


Резбонарезните машини са задвижвани 750W монофазни електрически двигатели, които посредством редукторна кутия осигуряват необходимите обороти и въртящ момент.


Благодарение на вградения чистач, лесно и бързо се премахват стружките от вътрешната част на тръбата.


Всички машини са снабдени и с автоматично омасляване при резбоване, като течността се използва многократно, благодарение на нейната филтрация, а включените в комплекта крачета улесняват повдигането на работната височина.


Защо да изберем резбонарезните машини CIMEX:

  • Отлично съотношение на качество и цена
  • Много добър комфорт по време на работа
  • Изцяло метална конструкция
  • Лесни за транспортиране
  • Вграден нож
  • Вграден чистач
  • Автоматично омасляване
  • Безплатна доставка до офис на Еконт в цялата страна
  • 24 месеца гаранция + опция за удължаване с 1 г.

В заключение може да заявим, че серията резбонарезни машини CIMEX PTM са точният и правилен избор при търсене на стругове за тръбна резба.
 

                                 

Ръчната винторезна машина CIMEX TSCV е предназначена за нарязване на резби на тръби във водопроводни и отоплителни системи, на места, лишени от електр..
595.00 лв
Цена с ДДС: 714.00 лв
Електрическа винтонарезна машина - до 1¼“ Електрическа винтонарезна машина - до 1¼“
2-3 дни
Електрическата винторезка CIMEX E1.25 е предназначена за нарязване на резби на тръби във водопроводни и отоплителни системи, ремонти на водопроводи, п..
695.00 лв
Цена с ДДС: 834.00 лв
Електрическата винторезка CIMEX EPT-2 е предназначена за нарязване на резби на тръби във водопроводни и отоплителни системи. Подходяща е за работ..
1 295.00 лв
Цена с ДДС: 1 554.00 лв
Винтонарезна машина за тръбна резба - до 2 цола CIMEX PTM2  е компактна, преносима машина за нарязване на резба на метални тръби, наричана още ст..
2 995.00 лв
Цена с ДДС: 3 594.00 лв
Винтонарезната машина за тръбни резби CIMEX PTM3 е мощна, преносима машина за нарязване на резба на метални тръби с диаметър до 3 цола. Наричана още с..
3 495.00 лв
Цена с ДДС: 4 194.00 лв
Стругът за тръби CIMEX PTM4 е машина за резбоване на метални тръби, наричана още резбонарезка. Намира широко приложение при изграждане на водопроводи,..
4 295.00 лв
Цена с ДДС: 5 154.00 лв
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)