Меню
Количка

Условия за наемане на машина

Условия за наемане на машина

1. Депозит - като гаранция за всяка наета машина, наемателят оставя депозит само и единствено В БРОЙ, като размерът му е индивидуален за всяка продуктова група. Депозитът се връща в пълен размер при връщане на машината в същото техническо състояние, в което е издадена при наемане. При възникнал проблем с машината клиентът е длъжен да се обади, за да уведоми  служителите на РСД Трейд, или да дойде на място за да му бъде заменена. В случай, че не е уведомил навреме, наемът на машината продължава да тече. Депозит може да бъде задържан при връщане на технически неизправна машина, до установяване на съответния проблем и причината за него.

2. Необходими документи и условия за наемане на техника от РСД Трейд:

  • валидна лична карта
  • валидна шофьорска книжка
  • талон на автомобила, с който ще бъде транспортирана наетата техника

ВАЖНО! Шофьорската книжка не замества личната карта като документ за самоличност, и не може да бъдат предоставяни такива на две различни лица! 

3. Предплата на наем - освен депозит, който се оставя в брой, за машината се оставя и предплата на наема, която може да се предплати по банков път, или на място в брой или с постерминал. В случай, че върнете машината по-рано - тарифата за наем се прекалкулира в полза на клиента.

4. Договори за наем НЕ се подписват по e-mail. Наемни машини НЕ се изпращат с куриерски фирми. Задължително условие за наемане е да се сключи договор на място в наш офис.