Меню
Количка

УЛЕИ ЗА СТРОИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ

УЛЕИ ЗА СТРОИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ

Улеи за строителни отпадъци (сметопроводи) предназначени за бързо отвеждане на строителните отпадъци до контейнер за отпадъци. Предлаганите от CIMEX улеи за строителни отпадъци се отличават с по-нисък шум, изключително лесен и бърз монтаж и демонтаж на място без необходимост от каквито и да е инструменти. Изработени от висококачествен линеен полиетилен, улея за строителни отпадъци има висока еластичност, гъвкавост и експлоатационен живот дори и при екстремни условия. Теглото е оптимизирано и съобразено за ръчен монтаж, веригите лесно се присъединяват за следващият модул до постигане на желаната работна дължина. Посредством начален модул с предвиден отвор лесно оператора може да отвежда отпадъците. Закрепването на улея за строителни отпадъци става чрез подсилена метална рамка, която дава възможност за анкериране и задържане на цялата конструкция.

Улей за строителни отпадъци CIMEX
НАЙ-ПРОДАВАН
Улеи за строителни отпадъци или т. нар. ръкав за строителни отпадъци (сметопроводи) се използват в строителството за безопасно отвеждане на разбития с..
113.00 лв
Цена с ДДС: 135.60 лв
Метална рамка за улеи за строителни отпадъци - служи за допълнително укрепване на началния улей за строителни отпадъци и междинно анкериране на сметоп..
145.00 лв
Цена с ДДС: 174.00 лв
Начален улей за строителни отпадъци e предназначен да улесни изхвърлянето на отпадъците, като същевременно благодарение на формата му, се ос..
158.00 лв
Цена с ДДС: 189.60 лв
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)