Меню
Количка

ТРИМЕРИ ЗА ТРЕВА ПОД НАЕМ

ТРИМЕРИ ЗА ТРЕВА ПОД НАЕМ

ТРИМЕРИ ЗА ТРЕВА ПОД НАЕМ – електрически тримери, бензинови тримери за трева под наем. Тримерите за трева под наем предлагани от нас са предназначени за поддръжка на тревни площи с нормална и висока трева. Електрически тример под наем се използва предимно за косене в труднодостъпни за косачките за трева места – около дървета, огради и ъгли. Бензинов тример под наем е идеалното решение за косене на висока трева, тъй като при високите треви косенето с традиционните косачки за трева не е възможно. Бензинов тример под наем се използва за разчистване на терени с буйна растителност, храсти, тръни с дебели стъбла. Към тримерите под наем, в зависимост от нуждите на клиента, може да се монтира корда или нож.

Акумулаторен тример за трева ПОД НАЕМ
ПОД НАЕМ
Акумулаторните тримери за трева под наем CIMEX са идеален помощник за косене на декоративни площи на вилата, в градината, на двора или пред блока. Под..
5.00 лв
Цена с ДДС: 6.00 лв
Тример за трева ПОД НАЕМ
ПОД НАЕМ
Бензиновият тример за трева и храсти CIMEX под наем е с мощност 1 к.с. и е най-подходящият инструмент за подрязване на пораснала трева около ъглите и ..
5.00 лв
Цена с ДДС: 6.00 лв
Тример за трева ПОД НАЕМ с корда и нож
ПОД НАЕМ
ТРИМЕР ЗА ТРЕВА ПОД НАЕМ –  бензинов тример за трева под наем. Тример за трева под наем - предназначен за поддръжка..
6.00 лв
Цена с ДДС: 7.20 лв
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)