Меню
Количка

ТРИМЕРИ ЗА ТРЕВА ПОД НАЕМ

ТРИМЕРИ ЗА ТРЕВА ПОД НАЕМ

ТРИМЕРИ ЗА ТРЕВА ПОД НАЕМ – електрически тримери, бензинови тримери за трева под наем. Тримерите за трева под наем предлагани от нас са предназначени за поддръжка на тревни площи с нормална и висока трева. Електрически тример под наем се използва предимно за косене в трудностъпни за косачките за трева места – около дървета, огради, ъгли. Бензиов тример под наем е идеалното решение за косене на висока трева, тъй като при високите треви косенето с традиционите косачки за трева не е възможно. Бензинов тример под наем се използва за разчистване на терени с буйна растителност, храсти, тръни с дебели стъбла. Към тримерите под наем, в зависимост от нуждите на клиента, може да се монтира корда или нож.

Тример за трева под наем с корда и нож
ПОД НАЕМ
ТРИМЕР ЗА ТРЕВА ПОД НАЕМ –  бензинов тример за трева под наем. Тример за трева под наем - предназначен за поддръжка..
40.00 лв
Цена с ДДС: 48.00 лв
АКУМУЛАТОРЕН ТРИМЕР ЗА ТРЕВА ПОД НАЕМ
ПОД НАЕМ
Акумулаторните тримери за трева под наем CIMEX са идеален помощник за косене на декоративни площи на вилата, в градината, на двора или пред блока. Под..
25.00 лв
Цена с ДДС: 30.00 лв
ТРИМЕР ЗА ТРЕВА ПОД НАЕМ
ПОД НАЕМ
Бензиновият тример за трева и храсти CIMEX под наем е с мощност 1 к.с. и е най-подходящият инструмент за подрязване на пораснала трева около ъглите и ..
25.00 лв
Цена с ДДС: 30.00 лв
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)