Меню
Количка

ПРОМО ПАКЕТ! Машина за безвъздушно боядисване X5n + Електрически калорифер 5.0kW

МАШИНИ ЗА БОЯДИСВАНЕ - Машина за безвъздушно боядисване CIMEX X5n + Електрически калорифер 5.0kW, CIMEX EL5.0SC
-11 %
ПРОМО ПАКЕТ! Машина за безвъздушно боядисване X5n + Електрически калорифер 5.0kW
Изтича след:
дни
часа
мин
сек
786.00 лв
884.00 лв
Цена с ДДС: 943.20 лв
  • Наличност: В наличност
  • Марка CIMEX
  • Модел X5N+EL5.0SC
Купи
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 88.03 лв. на месец

Пакетно предложение – Машина за безвъздушно боядисване CIMEX X5n + Електрически калорифер 5.0kW, CIMEX EL5.0SC + БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

 

Представяме ви нашето специално пакетно предложение, насочено към майсторите занимаващи се с довършителни дейности през студените зимни дни!

 

Промоционалното предложение включва следните продукти:

 

1. Машина за безвъздушно боядисване CIMEX X5n

 

Машина за безвъздушно боядисване CIMEX X5n – компактна бутална машина за боядисване, подходяща за работа с латекс, фасаген, грундове и алкидни бои. Предназначена е за любителска употреба и ниски режими на натоварване (до 250 – 300 кв.м/ден). Безвъздушният метод на боядисване е значително по ефективен от боядисването с четка/валяк или пистолет със сгъстен въздух. При безвъздушното боядисване се постига до 80% икономия на време и по-равномерно нанасяне.

Конструктивно, машината за безвъздушно боядисване CIMEX X5n не се различава от професионалните модели, а позиционирането и в хоби сегмента произтича от по-малкия дебит на помпата (1,1 л./мин.). Това, разбира се, води до по-ниска производителност в сравнение с индустриалните модели, но дебитът е напълно достатъчен, за да боядисате с професионално качество вашият апартамент, фасада, ограда или покрив. Възможността за работа с различни видове бои е сред безспорните предимства на машината.

Двигателят на машината е с мощност от 670W и задвижва едно бутална помпа за високо налягане. Маркучът е с дължина 7,5 м. и осигурява работен радиус от около 12 метра, без необходимост от преместване на машината. Пистолетът за високо налягане е от излят алуминий с вграден в ръкохватката филтър, дюза 517 и е аналогичен с този използван в професионалните модели.

 

Технически данни:
Захранващо напрежение / Честота: 220±10%/50 Hz
Присъединителна мощност : 650 W
Макс. налягане: 200bar / 3000P SI
Макс. раб. налягане: 160 Bar
Макс. дюза размер: 0,023"
Стандартна дюза в комплекта: 517 /0.017"/
Ширина на пръскане: 400 mm
Дебит: 1,1 л./мин.
Дължина на маркуча за високо налягане: 7.5 m
Макс.дължина на маркуча за високо налягане: 15 m
Тегло: 9.5 кг

 

2. Електрически калорифер 5.0kW, CIMEX EL5.0SC

 

Най-мощният професионален МОНОФАЗЕН калорифер на българският пазар. Отимизираният цилиндричен дизайн на калорифера, спомага за пълноценно обдухване на нагревателите от вентилаторната перка. Предназначен за отопление на офиси, складове, халета, оранжерии, помещения за отглеждане на животни, строителни обекти, работилници и други. С помощта електрическият калорифер Cimex EL5.0SС се осигурява бързо затопляне без конденз,миризма и консумация на кислород. В строителството намира приложение за поддържане на температурата в помещения през зимния период при шпакловане, полагане на настилки, боядисване.

Корпусът на електрическия калорифер е изработен от поцинкована ламарина със защитно прахово покритие и не се загрява при работа. Електрическият калорифер CIMEX EL 5.0SC е с вградена защита срещу прегряване с автоматичен рестарт. Освен 2-те степени на отопление, калориферът има и функция вентилатор (без подгряване). За икономия на енергия, калорифера е снабден с вграден терморегулатор (5-35*C) за автоматично изключва при достигане на желаната температура и автоматично стартиране при спадане на температурата под 5 градуса от зададената. Нагревателите са изработени от неръждаема стомана.

 

Технически характеристики:
Капацитет (kW): 2.5/5
Напрежение (V/Hz): 220/50
Номинален ток (A): 16
Защита: IPX4
Отоплителен обем / 30ºC / (m3): 40-200

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър