Меню
Количка

ПРОМО ПАКЕТ! Машина безвъздушно боядисване + Дизелов калорифер - 30.0kW

Машина безвъздушно боядисване + Дизелов калорифер - 30.0kW
-21 %
ПРОМО ПАКЕТ! Машина безвъздушно боядисване + Дизелов калорифер - 30.0kW
Изтича след:
дни
часа
мин
сек
1 495.00 лв
1 890.00 лв
Цена с ДДС: 1 794.00 лв
  • Наличност: В наличност
  • Марка CIMEX
  • Модел X390+D30
Купи
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 167.44 лв. на месец

Пакетно предложение – Машина безвъздушно боядисване CIMEX AIRLESS X390 + Дизелов калорифер CIMEX D30 + БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

 

Представяме ви нашето специално пакетно предложение, насочено към майсторите занимаващи се с довършителни дейности през студените зимни дни!

Промоционалното предложение включва следните машини:

 

1. Машина безвъздушно боядисване CIMEX AIRLESS X390

Машина за боядисване с латекс, фасаген, акрилни и водоразтворими бои, грундове. CIMEX X390 е професионална машина за безвъздушно боядисване, характеризираща се с висока производителност и универсалност на приложение. Специално разработена за нуждите на строителството и индустрията, машината е подходяща за боядисване както на гладки, така и на структурирани (грапави и порести) повърхности.

С машината за боядисване могат да се нанасят различни видове бои (с вискозитет от среден към висок)  като латекс, фасагени, акрилни бои, бои на водна основа, грундове и други.

Благодарение на високотехнологичната безвъздушна технология на боядисване, машината за боядисване позволява равномерно нанасяне на боята и постигането на отлична покриваемост. В сравнение с традиционните методи на боядисване (с пистолет и компресор / четка, валяк), машината за безвъздушно боядисване има 80% по висока производителност. Буталната помпа се задвижва от двигател с мощност 900W.

За разлика от повечето машини за безвъздушно боядисване, помпата на CIMEX X390 е със статичен комплект уплътнения – т.е.  уплътненията са фиксирани статично в цилиндъра, като по този начин, при работа, буталото контактува само с уплътненията и практически това води до невъзможност за износване на цилиндъра.

Снабдена с модерна система за електронно регулиране на изходното налягане,  машината за боядисване осигурява постоянен дебит и гладко подаване на боя без пулсации. С богатата си стандартна окомплектовка, CIMEX AIRLESS X390 позволява постигането на максимални резултати при максимален комфорт на работа.

Задвижването на машината се осъществява от електродвигател с мощност 900W, който посредством зъбни предавки, задвижва буталния механизъм.

Стандартната окомплектовка на машината включва 10 метров маркучсонда за засмукване на боя с филтър, пистолет за безвъздушно боядисване с дюза 517 /0.017",  удължител за пистолет 40 см., смазка както и манометър за налягане.

Технически данни:

Захранващо напрежение / Честота: 220±10%/50HZ

Присъединителна мощност : 900 W

Макс. налягане: 227 bar / 3000PSI

Макс. раб. налягане: 160 bar

Макс. дюза размер: 0,023"

Стандартна дюза в комплекта: 517 /0.017"/

Ширина на пръскане: 400 мм

Дебит: 2,5 л./мин.

Дължина на маркуча за високо налягане: 10 м

Макс.дължина на маркуча за високо налягане: 30 м

Тегло: 15.5 кг

 

2. Дизелов калорифер CIMEX D30

 

Дизелов калорифер Cimex D30 30 kW - високо ефективен дизелов отоплител с директно изгаряне, подходящ за отопление и подържане на температурата в големи открити и закрити помещения с добра вентилация, в които се извършват строително ремонтни дейности, работилници, производствени халета. В строителството, нафтовият отоплител намира приложение за изсушаване шпакловки, бои, поддържане на температура при полагане на настилки и др.

 

Компактните размери и ниско тегло в съчетание с монтираните на шасито колела предоставят отлична мобилност и лесно транспортиране.

Благодарение на пълното изгаряне в процеса на отопление, нивото на изгорели газове е сведено до много ниски стойности.

Вграденият термостат за стайна температура позволява машината да поддържа предварително зададената температура и при достигането й се изключва автоматично, което води до икономия на гориво.

 

Горивната камера на нафтовата печка е изработена от неръждаема стомана и е с конструкция запазваща външната обшивка студена дори при продължителна експлоатация с максимална мощност. Подаването на горивото се извършва от ламелна горивна помпа с регулатор на налягането, задвижвана от компактен и тих електродвигател.

Монтираният на помпата перящ се въздушен филтър, позволява употреба в среда с висока запрашеност и предпазва елементите на помпата от износване.

 

Техническа характеристика:
Капацитет (kW)     30
Напрежение (V/Hz)     220-240/50
Номинален ток (A)     1.0
Отоплителен обем / 30ºC / (m3)     720
Разход (kg/h)     2.8
Водоустойчив клас     IPX4
Гориво     Дизел
Обем на горивния резервоар (l)     19.0
Размери (Д х Ш х В) (mm)- 830 х 410 х 540
Тегло (kg)   18

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър