Меню
Количка

ПРОМО ПАКЕТ! Лазерен нивелир със зелен лъч SL1H4VG + Статив за лазерни нивелири ST1500

МАШИНИ ЗА БОЯДИСВАНЕ - Лазерен нивелир със зелен лъч CIMEX SL1H4VG + Статив за лазерни нивелири
ПРОМО ПАКЕТ! Лазерен нивелир със зелен лъч SL1H4VG + Статив за лазерни нивелири ST1500
348.00 лв
Цена с ДДС: 417.60 лв
  • Наличност: В наличност
  • Марка CIMEX
  • Модел SL1H4VG+ST1500
Купи
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 38.98 лв. на месец

Пакетно предложение – Лазерен нивелир със зелен лъч CIMEX SL1H4VG + Статив / тринога за лазерни нивелири CIMEX ST1500 + БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

Представяме ви нашето специално пакетно предложение, насочено към майсторите занимаващи се с довършителни дейности!

 

Промоционалното предложение включва следните продукти:

 

1. Лазерен нивелир със зелен лъч CIMEX SL1H4VG

 

Самонивелиращ се лазерен нивелир с зелен лъч CIMEX 1H4VG е професионален линеен лазерен нивелир кръстосани линии (един хоризонтален и четири вертикални лъча). Предназначен за професионална употреба закрито и открито. Благодарение на зеления лъч на лазера, този самонивелиращ се лазерен нивелир се отличава с отлина видимост на линиите на дневна светлина. 

Разработен за професионална ежедневна употреба, многолинейният лазерен нивелир със зелени лъчи се използва за всички видове дейности по нивелиране при монтаж на гипсокартон, оакчени тавани, изграждане на ВиК инсталации, елетроинсталции, монтаж на мебели, врати, полагане на подови настилки, изграждане на стени и много други.  За разлика от масово предлаганите лазерни нивелири, самонивелиращият се линеен лазерен нивелир CIMEX 1H4VG се отличава много добра точност и тънки и ясни линии.

Снабден с допълнителен точков лазер, проектиращ точка към пода, нивелира е практически снабден с пълноценен отвес. Използвайки проекциятна на точковия лазер на пода и пресечната точка на кръстосаните линии на тавана, лесно можете да определите позициите на отвесните точки. нивелир проектира 2 пресечни лъча (кръст) на тавана на помещението и допълнителна точка на пода. 

За захранване на самонивелиращият се лазерен нивелир със зелени лъчи се използва Li-Ion презареждаема батерия която е съобразена с необходимата за захранването на нивелира мощност и е с капацитет от 1750 mAh, така в зависимост от режима и броя на използваните лъчи да осигури продължителност на работа с едно зареждане 8-10 часа. 

Самонивелиращият се линеен лазерен ливелир CIMEX 1H4VG се доставя в куфар, окомплектован с очила за защита и увеличаване на видимостта на лъча, литиево йонна батерия, зарядно устройство за батерията, мишена.

 

Технически данни:
Работен диапазон 10 m
Работен диапазон с приемник 40  m
Лазерен диод 515-535 nm 
Клас на лазера 2 
Време за самонивелиране, тип. 3-4 s 
Точност по вертикла ± 1 mm/ 10m 
Точност по хоризонтала ± 1 mm/ 10m 
Точност на точка за отвес ± 1 mm/ 1,4m 
Диапазон на самонивелиране: 3 градуса
Резба за монтаж на статив: 5/8"
Защитен клас: IP54
Тегло: 1,9 кг.

 

2. Статив / тринога за лазерни нивелири CIMEX ST1500

 

Стативът/триногата CIMEX има универсално приложение и е изработен от висококачествен алуминий.

Адапторът на триножника е с резба 5/8 ". Може да се стабилизира бързо и лесно върху всякакви повърхности. Телескопичен е, което го прави удобен за съхранение и транспорт и позволява да се настрои според нуждите на обекта, където трябва да се нивелира. Максималната височина на статива за измервателна техника CIMEX e 150см, а в събрано положение - 50см. Предлага се с текстилна чанта с дръжка за удобно съхранение и транспорт. Устойчив на външни атмосферни условия.

 

Технически характеристики:
Резба на статива: 5/8"
Работна височина: 50 – 150 см.
Тегло: 3 кг

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър