Меню
Количка

Професионална приставка (за водоструйка) за почистване на подове

Приставка за почистване на подове
Приставка за почистване на подове
Приставка за почистване на подове
Приставка за почистване на подове
Професионална приставка (за водоструйка) за почистване на подове
936.00 лв
Цена с ДДС: 1,123.20 лв
  • Наличност: В наличност
  • Модел FC500PRO
Купи
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 107.08 лв. на месец

Приставка (за водоструйка) за почистване на подове - с 2 пистолета и 4 допълнителни дюзи

Приставката FC500-PRO е професионална приставка за водоструйка, оборудвана с колела, два пистолета, ротационни дюзи + дюза "точка" за фуги + 3 дюзи "метла" отпред.

 

Корпусът на машината е изработен от високоустойчива пластмаса. Големината на почистващата глава е със забележителни 20-инчови размери, което допринася за пълната ефективност на текущото почистване.
Приставката е предназначена за работа с водоструйка, с налягане от 120 до 270 Bar и 15-30 л./мин.. Благодарение на това, почистването на месокомбинати, кланици и предприятия от хранително-вкусовата промишленост - става, бързо и ефикасно, без излишни усилия, от страна на оператора.

Освен стандартните ротационни дюзи, с които разполага приставката, този модел е снабден и с още 4 допълнителни дюзи отпред. Три, от които са тип "метла", служещи за перфектно почистване на силно замърсени подови настилки. Четвъртата дюза, тип: "точка" служи за специално почистване на фуги и други тесни пространства. Тези допълнителни дюзи ги обслужва втория пистолет.

 

За лесно и удобно транспортиране - представката е оборудвана с колела. За дългия експлоатационен живот се грижат двата двойни лагера, а лайстната, монтирана към почистващата глава, предпазва от нежелани пръски.

 Допълнителните дюзи отпред допринасят за почистването на подови настилки от цимент, мозайка, паве, гранитогрес, фаянс и теракот - да бъде съвършено.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър