Меню
Количка

Начален улей за строителни отпадъци CIMEX

УЛЕИ ЗА СТРОИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ - Начален улей за строителни отпадъци
Начален улей за строителни отпадъци CIMEX
158.00 лв
Цена с ДДС: 189.60 лв
Цена в Бонус точки: 99
  • Наличност: В наличност
  • Марка CIMEX
  • Модел SH-CMX
на 12 вноски по 17.56 лв.

Начален улей за строителни отпадъци

Начален улей за строителни отпадъци e предназначен да улесни изхвърлянето на отпадъците, като същевременно благодарение на формата му, се осигурява защита от изпадане на отпадъци извън него. Всеки начален улей за отпадъци е с изнесен наклон така, че да подвежда строителните материали към основната фуния на сметопроводния ръкав. Също като междинните улеи,  началният улей за подвеждане на отпадъци е изработен от линеен полиетилен, който прави продукта невероятно устойчив на амортизиране от постоянното обсипване на товарният отвор със строителни материали.

 

 

Складиране и съхранение

Началният улеи за строителни отпадъци разполага с дистанционери в горната си част, като основната им цел е при съхранение да не се заклинват. Така складирането и транспортирането на началните улей може да се извършва при намален обем, чрез плътното поставяне на отделните звена едно в друго, без опасност от нараняване или заклинване.

 

Тази система за компактно съхранение позволява 25 бр. начални улей за строителни отпадъци да бъдат позиционирани лесно на едно пале. Благодарение на това, не само оптимизирате пространството за складиране, но улеснявате логистиката чрез намаляване на разходите за транспорт.

 

Високо качество и ниво на безопасност

Въз основа на множество проведени тестове на улеи за строителни отпадъци, избрахме най-добре представилият се материал - линейният полиетилен (liner polyehtylene). Този материал бе избран за направата на улеи за строителни отпадъци, благодарение на отличната си здравина и устойчивост на вибрации с голям амплитуден диапазон. За разлика от традиционните материали, използвани в масовите сметопроводи, първокачественият линеен полиетилен, на който Cimex  заложи, успя да направи звената с доста по-добра устойчивост към изкривявания, по-ниски нива на шум и най-важното: продукта е с до 3 пъти по-висока механична еластичност.

Съчетанието от добри експлоатационни показатели, ниско тегло и достъпна цена са основни предимства на сметопроводите CIMEX.

 

Характеристики:

  • Вид материал: линеен полиетилен LLDPE
  • Тегло: 8кг.
  • Отвор за отпадъци: 83х43 см.
  • Долен диаметър: 39 см.
  • Височина: 74 см.

 

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър

Подобни продукти

Улей за строителни отпадъци CIMEX
НАЙ-ПРОДАВАН -24 %
Улеи за строителни отпадъци или т. нар. ръкав за строителни отпадъци (сметопроводи) се използват в с..
86.00 лв 113.00 лв
Цена с ДДС: 103.20 лв
Метална рамка за улеи за строителни отпадъци - служи за допълнително укрепване на началния улей за с..
145.00 лв
Цена с ДДС: 174.00 лв
Начален улей за строителни отпадъци под наем
ПОД НАЕМ
Начален улей за строителни отпадъци под наем e предназначен да улесни изхвърлянето на отпа..
3.00 лв
Цена с ДДС: 3.60 лв