Меню
Количка

МАШИНИ ЗА ПОЛАГАНЕ НА ПЪТНА МАРКИРОВКА CIMEX

ПЪТНО-МАРКИРОВЪЧНИ МАШИНИ CIMEX - ТОП ЦЕНИ!

ПЪТНО-МАРКИРОВЪЧНИ МАШИНИ CIMEX

Машините за пътна маркировка CIMEX се използват за полагане на обозначителни линии върху различни повърхности, включително пътища, паркинги, алеи, пешеходни зони и спортни игрища и други. Те правят полагането на маркировка по-бързо и по-ефективно. Този вид оборудване Ви помага да спестите разходи, като се ограничава загубата на боя и намалява полагания от оператора труд.

 

Полагането на пътната маркировка е бързо развиваща се индустрия поради развитието на инфраструктурата на повечето страни. Машини за нанасяне на маркировъчни линии CIMEX се използват главно в тези строителни проекти: магистрали, летища, градска инфраструктура, паркинги, индустриални предприятия, спортни площадки.

 

Предимства:

  • Прави линии
  • Равномерно покритие
  • По-лесно приложение
  • Ефективно използване на боята
Машина за пътна маркировка CIMEX RLM10.20
Изчерпан
CIMEX RLM10.20 е машина за полагане на пътна маркировка. Машината намира широко приложение в маркирането на спортни съоръжения, пътища, тротоари, мост..
9 500.00 лв
Цена с ДДС: 11 400.00 лв
Новата професионална машина за полагане на пътна маркировка CIMEX RLS Compact II Rental Series се характеризира с висока производителност и универсалн..
9 500.00 лв
Цена с ДДС: 11 400.00 лв
Намирате ли за твърде трудно да работите с машина за полагане на пътна маркировка сами? Чувствате ли се неудобно от повтаряща се монотонна и енергоем..
25 000.00 лв
Цена с ДДС: 30 000.00 лв
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)