Меню
Количка

ШЛАЙФ МАШИНИ ПОД НАЕМ

ШЛАЙФ МАШИНИ ПОД НАЕМ

Шлайф машини, тип Жираф под наем, са машини, предназначени за финално заглаждане на шпакловани стени и тавани. Основно предимство на този вид машини под наем за шлайфане е в значително по-голямата скорост на обработка на повърхността и възможността към тях да се включи прахосмукачка за изсмукване на отнетия материал.

Машини за циклене на паркет под наем са машини, служещи за груба и финална обработка на дървени подови повърхности, като дюшеме и паркети от твърда или мека дървесина. С помощта на циклещата машина под наем можете да премахвате както стари и упорити лакови покрития, бои и безири, така и да постигате перфектен финален вид на всички видове дървени подови настилки. Възможността за принудително прахоулавяне, посредством интегрираната система за прикачване на прахосмукачка, прави работата с този вид машините за циклене CIMEX под наем максимално безпрашна и лесна.

Шлайф машина за стени и тавани под наем CIMEX DWS225H Шлайф машина за стени и тавани под наем CIMEX DWS225H
ПОД НАЕМ
Шлайф машина за стени и тавани CIMEX DWS225H - предназначена е за ежедневна професионална употреба за шлайфане на различни материали. Прилож..
10.00 лв
Цена с ДДС: 12.00 лв
Шлайф машина под наем – тип жираф под наем за стени и тавани - CIMEX DWS220 Шлайф машина под наем – тип жираф под наем за стени и тавани - CIMEX DWS220
ПОД НАЕМ
Жираф под наем за шлайфане на стени и на тавани CIMEX DWS220 Шлайф машините тип Жираф под наем са машини, предназначени за финално заглаж..
25.00 лв
Цена с ДДС: 30.00 лв
Прахосмукачка за сухо и мокро почистване + Шлайф машина тип жираф за стени и тавани Прахосмукачка за сухо и мокро почистване + Шлайф машина тип жираф за стени и тавани
ПОД НАЕМ
 Представяме ви нашето пакетно предложение за наем, насочено към майсторите занимаващи се с довършителни дейности, което включва сл..
50.00 лв
Цена с ДДС: 60.00 лв
Валова шлайф машина за циклене на паркет под наем Валова шлайф машина за циклене на паркет под наем
ПОД НАЕМ
Валова шлайф машина под наем Cimex GRM20 е професионална машина за циклене на паркет. Шлайф машината е изключително масивна и стабилна и това ѝ дава п..
60.00 лв
Цена с ДДС: 72.00 лв
МАШИНА ЗА ЦИКЛЕНЕ НА ПАРКЕТ ПОД НАЕМ
ПОД НАЕМ
Машината за циклене на паркет CIMEX SL-814 под наем е предназначена за професионална употреба. Машината за циклене под наем се използва за плоскостно ..
80.00 лв
Цена с ДДС: 96.00 лв
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)