Меню
Количка

ПРАХОСМУКАЧКИ ПОД НАЕМ

Прахосмукачки под наем, индустриални прахосмукачки под наем

Прахосмукачки под наем, индустриални прахосмукачки под наем

Прахосмукачки под наем - изгодно и бързо решение за почистване на специфични замърсявания. Прахосмукачки за строителни отпадъци, прахосмукачки за жирафи за шлайфане на стени, водо-прахосмукачки и индустриални прахосмукачки. 

Прахосмукачка под наем за сухо и мокро почистване VAC30L и изтупване на филтъра
НАЙ-ПРОДАВАН ПОД НАЕМ
Професионална прахосмукачка под наем за сухо и мокро почистване със система за почистване на филтъра Push & Clean. CIMEX VAC30L е прахосмукачка по..
25.00 лв
Цена с ДДС: 30.00 лв
Прахосмукачка под наем за сухо и мокро почистване VAC35L и изтупване на филтъра Прахосмукачка под наем за сухо и мокро почистване VAC35L и изтупване на филтъра
ПОД НАЕМ
Професионална прахосмукачка под наем за сухо и мокро почистване със система за почистване на филтъра Push & Clean. VAC35L е прахосмукачка, специал..
25.00 лв
Цена с ДДС: 30.00 лв
Прахосмукачка под наем за сухо и мокро почистване - 80 л. Прахосмукачка под наем за сухо и мокро почистване - 80 л.
ПОД НАЕМ
Тримоторна прахосмукачка под наем за сухо и мокро почистване с обем на контейнера за отпадъци от 80 л. С мощност от 3.0 kW. CIMEX VAC80 е идеалното р..
40.00 лв
Цена с ДДС: 48.00 лв
Тримоторна прахосмукачка 3.6 kW, VAC80LN под наем Тримоторна прахосмукачка 3.6 kW, VAC80LN под наем
ПОД НАЕМ
 Професионалната прахосмукачка под наем за сухо и мокро почистване със система за почистване на филтъра Push & Clean VAC80LN основно се и..
40.00 лв
Цена с ДДС: 48.00 лв
Прахосмукачка за сухо и мокро почистване + Шлайф машина тип жираф за стени и тавани Прахосмукачка за сухо и мокро почистване + Шлайф машина тип жираф за стени и тавани
ПОД НАЕМ
 Представяме ви нашето пакетно предложение за наем, насочено към майсторите занимаващи се с довършителни дейности, което включва сл..
50.00 лв
Цена с ДДС: 60.00 лв
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)