Меню
Количка

МАШИНИ ЗА РЯЗАНЕ НА ФАЯНС ПОД НАЕМ

ОТРЕЗНИ МАСИ ЗА ПЛОЧКИ ПОД НАЕМ

МАШИНИ ЗА РЯЗАНЕ НА ПЛОЧКИ ПОД НАЕМ

В нашата широка гама от машини под наем ще намерите висококачествени машини под наем за професионални цели, за рязане на фаянс, гранитогрес, теракота и други облицовъчни плочки. Специално разработени за рязане на плочки с дължина до 800 мм, ръчните машини за рязане на  плочки CIMEX под наем предлагат удобство и голяма производителност при работа. Професионалните ръчни машини за рязане на плочки под наем са снабдени с режеща ролка с диаметър 22 мм, подходяща за рязане на плочки с дебелина от 4 мм до 14 мм. Иновативните, сгъваеми опорни рамене на машините за рязане на фаянс CIMEX под наем осигуряват удобство и допълнителна стабилност, при рязане на плочки с голяма широчина.

Ръчна машина за рязане на фаянс, теракот, гранитогрес под наем Cimex HTC800PRO Ръчна машина за рязане на фаянс, теракот, гранитогрес под наем Cimex HTC800PRO
НАЙ-ПРОДАВАН ПОД НАЕМ
Машина за рязане на фаянс под наем 800 мм. Ръчна машина за рязане на керамика под наем е вашата машина, която лесно ще среже и оразмери в..
10.00 лв
Цена с ДДС: 12.00 лв
Машина за рязане на плочки под наем - за фаянс, теракот, гранитогрес  Cimex HTC730PRO Машина за рязане на плочки под наем - за фаянс, теракот, гранитогрес  Cimex HTC730PRO
ПОД НАЕМ
Ръчна машина за рязане на фаянсови плочки под наем - подходяща за фаянс, теракот, гранитогрес. Тази машина за рязане под наем е предназначена за ..
20.00 лв
Цена с ДДС: 24.00 лв
Показва 1 до 2 от 2 (1 страници)