Меню
Количка

ФУГОРЕЗИ ЗА БЕТОН И АСФАЛТ ПОД НАЕМ

ФУГОРЕЗИ ЗА БЕТОН И АСФАЛТ ПОД НАЕМ

Фугорез под наем за рязане на бетон и асфалт – използват се предимно в инфраструктурното строителство при ремонт на пътни настилки и при изграждането на халета. Намират широко приложение за изрязване на пътна настилка при кърпежи, канали за кабели и тръби, разширителни фуги и други. Разликата между фугорез за асфалт под наем и фугорез за бетон под наем е само във вида на диска, с който се окомплектова машината преди даването и под наем – диск за асфалт или диск за бетон. По желание на клиента, фугорез количка под наем, може да бъде предоставен в окомплектовка с комбиниран диск за рязане на бетон и асфалт.

Ръчен бензинов фугорез под наем CIMEX HFS350 Ръчен бензинов фугорез под наем CIMEX HFS350
ПОД НАЕМ
Фугорез под наем CIMEX HFS350 – 3.7 к.с. Ръчната машина за рязане на бетон и асфалт под наем значително улеснява рязането на най-здр..
13.00 лв
Цена с ДДС: 15.60 лв
Фугорез под наем  CIMEX FS350 Фугорез под наем  CIMEX FS350
ПОД НАЕМ
Фугорез под наем –  CIMEX FS350 професионален бензинов фугорез количка под наем за рязане на бетон и асфалт. С конструкцията тип „количка“ т..
17.00 лв
Цена с ДДС: 20.40 лв
Фугорез под наем CIMEX FS450 Фугорез под наем CIMEX FS450
ПОД НАЕМ
Фугорез количка под наем с диаметър на диска 450 мм. - подходящ за рязане на асфалт, бетон. Предлаганият от нас бензинов фугорез под наем е тип „..
22.00 лв
Цена с ДДС: 26.40 лв
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)