Меню
Количка

КАНАЛНА ФРЕЗА ПОД НАЕМ

КАНАЛНА ФРЕЗА ПОД НАЕМ

ФРЕЗА ЗА КАНАЛИ В СТЕНИ ПОД НАЕМ

Сред широката гама от машини под наем  предлагани от нас, можете да намерите канална фреза под наем, предназначена за машинно изсичане на канали за кабели и тръби в стени от плътна и куха тухла, газобетонни блокчета, както и цялата гама от интериорни и екстериорни мазилки. Фрезата за канали в стени CIMEX под наем е идеалният помощник при изграждането на електрически и ВиК системи. Каналната фреза CIMEX под наем е снабдена с единичен и двоен диск с твърдосплавни пластини, който с уникалния си дизайн не наранява  повърхността и оставя перфектно оформен, изцяло кух канал след рязане.. Всяко рязане с каналната фреза CIMEX под наем, ще остави идеално оформен, широк и дълбок канал в стената, готов за монтаж на кабели или тръби. Опционално можете да наемете каналната фреза CIMEX под наем комплект с промишлена прахосмукачка CIMEX VAC30L под наем за безпрашно рязане, благодарение на интегрираната система за принудително прахоулавяне.

 

ФРЕЗА ЗА КАНАЛИ В СТЕНИ ПОД НАЕМ
ПОД НАЕМ
Фреза за канали в стени CIMEX под наем. Канална фреза под наем е устройство за машинно изсичане на канали за кабели и тръби в стени от плътна и куха т..
10.00 лв
Цена с ДДС: 12.00 лв
ФРЕЗА ЗА КАНАЛИ В СТЕНИ 1800W ПОД НАЕМ ФРЕЗА ЗА КАНАЛИ В СТЕНИ 1800W ПОД НАЕМ
ПОД НАЕМ
 Фреза за канали в стени под наем CIMEX - предназначена за прорязване на канали, посредством сухо рязане на камък, бетон, тухли и други ..
35.00 лв
Цена с ДДС: 42.00 лв
Показва 1 до 2 от 2 (1 страници)