Меню
Количка

ВИНТОНАРЕЗНИ МАШИНИ ПОД НАЕМ

ВИНТОНАРЕЗНИ МАШИНИ ПОД НАЕМ

Винтонарезните машини за тръби под наем са електрически машини, с компактни размери и изчистен дизайн. Изработени изцяло от високолегирана стомана, винтонарезните машини за тръби под наем, които ви предлагаме, известни още като струг за резбоване на тръби под наем са професионални машини с висока производителност. Винтонарезните машини под наем от CIMEX са подходящи за рязане на тръбни резби от 1/2 до 4 цола.                       

РЪЧНА ВИНТОНАРЕЗНА МАШИНА ДО 2“ ПОД НАЕМ РЪЧНА ВИНТОНАРЕЗНА МАШИНА ДО 2“ ПОД НАЕМ
ПОД НАЕМ
Ръчната винтонарезна машина CIMEX под наем служи за изготвяне на резби на тръби за водни, електрически и газови инсталации, в диапазон от ½“ до 2“. С ..
50.00 лв
Цена с ДДС: 60.00 лв
РЪЧНА ЕЛЕКТРИЧЕСКА МАШИНА ЗА РЕЗБИ ДО 1 1/4“ ПОД НАЕМ РЪЧНА ЕЛЕКТРИЧЕСКА МАШИНА ЗА РЕЗБИ ДО 1 1/4“ ПОД НАЕМ
ПОД НАЕМ
Ръчната винтонарезна машина CIMEX под наем служи за изготвяне на резби на тръби за водни, електрически и газови инсталации, в диапазон от ½“ до 1 ¼“. ..
60.00 лв
Цена с ДДС: 72.00 лв
СТЯГА ЗА НАРЯЗВАНЕ НА РЕЗБИ ПОД НАЕМ
ПОД НАЕМ
Стяга за нарязване на резби с верига CIMEX TSCV под наем е приспособление, с помощта на което можете да изготвяте  резби на тръби за водни, елект..
60.00 лв
Цена с ДДС: 72.00 лв
РЪЧНА ЕЛЕКТРИЧЕСКА МАШИНА ЗА РЕЗБИ ДО 2“ ПОД НАЕМ РЪЧНА ЕЛЕКТРИЧЕСКА МАШИНА ЗА РЕЗБИ ДО 2“ ПОД НАЕМ
ПОД НАЕМ
Ръчната машина за резби под наем CIMEX EV-2B е предназначена за направа на резби на тръби за водни, електрически и газови инсталации от ½“ до 2“. Мощн..
80.00 лв
Цена с ДДС: 96.00 лв
ВИНТОНАРЕЗНА МАШИНА ЗА ТРЪБИ ПОД НАЕМ - ДО 2 ЦОЛА
ПОД НАЕМ
Винтонарезната машина за тръби под наем CIMEX е компактна машина, служеща за резбоване на тръби. Нашата винтонарезната машина под наем, известна още к..
100.00 лв
Цена с ДДС: 120.00 лв
ВИНТОНАРЕЗНА МАШИНА ЗА ТРЪБИ ПОД НАЕМ - ДО 4 ЦОЛА
ПОД НАЕМ
Винтонарезната машина за тръби под наем CIMEX PTM4 е професионална машина за резбоване на тръби под наем, изработена изцяло от високолегирана стомана...
120.00 лв
Цена с ДДС: 144.00 лв
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)