Меню
Количка

МАШИНИ ЗА ОГЪВАНЕ НА ТРЪБИ ПОД НАЕМ

МАШИНИ ЗА ОГЪВАНЕ НА ТРЪБИ ПОД НАЕМ

Машините за огъване на тръби под наем са професионални машини под наем, които са предназначени за студено огъване на дебелостенни стоманени тръби от 0° до 90°, Машините за огъване на тръби под наем намират широко приложение при изграждането на тръбопроводи, сглобяване на скелета, при полагането на кабели, в напоителните системи, в газовата и нефтената промишленост и др. Нашите машините за огъване на тръби под наем са изцяло с метална конструкция, която гарантира устойчивост на машините под наем, по време на експлоатация. Машините за студено огъване на тръби под наем са изключително компактни и се побират в багажник на всеки модел лек автомобил.

Ръчна машина за огъване на тръби 10-25 mm под наем Ръчна машина за огъване на тръби 10-25 mm под наем
ПОД НАЕМ
 CIMEX HPB-25 е преносим комплект инструменти под наем за огъване на тръби по метода на студеното огъване. Преносимият ръчен тръбогиб п..
20.00 лв
Цена с ДДС: 24.00 лв
МАШИНА ЗА ОГЪВАНЕ НА ТРЪБИ ПОД НАЕМ ДО 2 ЦОЛА МАШИНА ЗА ОГЪВАНЕ НА ТРЪБИ ПОД НАЕМ ДО 2 ЦОЛА
ПОД НАЕМ
Пневмо-хидравличнят тръбогиб под наем CIMEX HPB-2 е машина за огъване на стоманени тръби. Хидравличният тръбогиб под наем е машина, ..
50.00 лв
Цена с ДДС: 60.00 лв
Пневмо-хидравличен тръбогиб под наем / машина за огъване на тръби до 2 цола Пневмо-хидравличен тръбогиб под наем / машина за огъване на тръби до 2 цола
ПОД НАЕМ
 Пневмо-хидравличнят тръбогиб под наем CIMEX HPB-12 е машина, предназначена за огъване на стоманени тръби с диаметър от 1/2 до 2" инча/цола в..
50.00 лв
Цена с ДДС: 60.00 лв
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)