Меню
Количка

МАШИНИ ЗА БОЯДИСВАНЕ ПОД НАЕМ

МАШИНИ ЗА БОЯДИСВАНЕ ПОД НАЕМ

Машини за безвъздушно боядисване под наем (AIRLESS) – професионални машини за боядисване под наем с висока производителност. За разлика от традиционните методи на нанасяне на бои с пистолет и сгъстен въздух или четка / валяк, машините за безвъздушно боядисване предлагат изключително висока производителност. Намират широко приложение за нанасяне на различни видове водоразтворими бои като латекс, лакове и други, върху гладки и структурирани повърхности. Машините за боядисване под наем се използват за боядисване на стени, фасади, метални конструкции, халета, покриви и други.

Машина за боядисване под наем CIMEX X5
ПОД НАЕМ
Машина за безвъздушно боядисване под наем CIMEX X5 – компактна бутална машина за боядисване под наем, подходяща за работа с латекс, фасаген, грундове ..
40.00 лв
Цена с ДДС: 48.00 лв
Машина боядисване под наем CIMEX AIRLESS X390
ПОД НАЕМ
Машината за безвъздушно боядисване под наем CIMEX AIRLESS X390 е професионална машина за боядисване с латекс, фасаген, акрилни и водоразтвор..
70.00 лв
Цена с ДДС: 84.00 лв
Машина боядисване под наем CIMEX AIRLESS X390S
ПОД НАЕМ
Професионална машина за безвъздушно боядисване под наем CIMEX AIRLESS X390S предназначена за работа с латекс, фасаген, акрилни и водоразтворими б..
70.00 лв
Цена с ДДС: 84.00 лв
Машина за безвъздушно боядисване с мембранна помпа под наем X990
ПОД НАЕМ
Индустриална машина за безвъздушно боядисване под наем с два пистолета и дебит от 16 л./мин. CIMEX X990 – разработена за нуждите на индустрията и висо..
90.00 лв
Цена с ДДС: 108.00 лв
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)