Меню
Количка

Моторен листосъбирач ПОД НАЕМ

МОТОРНИ ДУХАЛКИ И ЛИСТОСЪБИРАЧИ ПОД НАЕМ - МОТОРЕН ЛИСТОСЪБИРАЧ ПОД НАЕМ
МОТОРНИ ДУХАЛКИ И ЛИСТОСЪБИРАЧИ ПОД НАЕМ - МОТОРЕН ЛИСТОСЪБИРАЧ ПОД НАЕМ
ПОД НАЕМ
МОТОРНИ ДУХАЛКИ И ЛИСТОСЪБИРАЧИ ПОД НАЕМ - МОТОРЕН ЛИСТОСЪБИРАЧ ПОД НАЕМ
МОТОРНИ ДУХАЛКИ И ЛИСТОСЪБИРАЧИ ПОД НАЕМ - МОТОРЕН ЛИСТОСЪБИРАЧ ПОД НАЕМ
Моторен листосъбирач ПОД НАЕМ
20.00 лв
Цена с ДДС: 24.00 лв
  • Наличност: В наличност
  • Модел RENT MD-85
ПериодЦена без ДДС:
24 часа20 лв.
Над 24 часа*14 лв.
Уикенд30 лв.
10 дни100 лв.
20 дни140 лв.
30 дни165 лв.
Резервирай

ЛИСТОСЪБИРАЧ ПОД НАЕМ

Моторен листосъбирач с торба CIMEX MD-85 под наем е отлично устройство, за механизирано събиране на листа. Главното предназначение на листосъбирача с торба под наем е почистване на големи открити площи от листа и всякакъв вид, относително леки отпадъци.

 

Моторният листосъбирач с торба CIMEX MD-85 под наем е особено подходящ за почистване на градини, алеи, паркове, както и обширни, открити пространства, на които се провеждат фестивали и други събития. Листосъбиращата машина под наем е оборудвана с надежден двутактов двигател с мощност от 0.7 kW при 7500 оборота в минута. Бензиновата машина за събиране на листа CIMEX MD-85 под наем се характеризира с висока мощност на засмукване, здравина, надеждност и функционалност.

Листосъбирателят под наем е оборудван със специална система за отвеждане на засмуканите листа, към интегрирана торба с голяма вместимост, изработена от устойчива на механични въздействия материя. Като преди да попаднат в торбата, отпадъците преминават през камера с ротиращи резци, в която биват смилани на фина фракция, което позволява събирането на значително по- голямо количество листа и др. Практичният дизайн и малкото тегло на моторния листосъбирач с торба CIMEX MD-85 под наем редуцира вибрациите и напрежението на ръцете по време на работа, позволявайки продължителна експлоатация, без допълнителна умора.  

 

Само листосъбирачът с торба CIMEX MD-85 под наем, разполага с допълнителна функция „Духалка“! По Ваш избор можете да отстраните листосъбирателната торба и с бърза и лесна подмяна на накрайниците, да превърнете смукателя за листа под наем в духалка, подходяща за почистване на открити пространства, градини, паркове, алеи и други.

 


Технически характеристики:
•    Двигател:   Четиритактов, бензинов
•    Мощност:   0,7 kW
•    Обем на двигателя:   27,7 сс
•    Работни обороти:   7500 rpm
•    Ниво на шум:   105 db(A)
•    Тегло в режим листосъбирач:   6,1 kg
•    Тегло в режим духалка:   5,2 kg

 

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър