Меню
Количка

МАШИНИ ПОД НАЕМ

МАШИНИ ПОД НАЕМ – CIMEX. Като вносител на строителна механизация, имаме удоволствието да предложим на своите клиенти голямо разнообразие от машини под наем. За разлика от други фирми занимаващи се с отдаване под наем на машини, ние предлагаме на своите клиенти, машини под наем CIMEX, произведени през последните няколко години (т.е. нови машини под наем). Политиката на компанията ни по отношение на отдаването под наем на лека строителна механизация е насочена основно към фирми, наемащи за дългосрочен период строителна техника и търсещи качество и надеждност на наетото оборудване. 

Това, което можем да ви предложим:

 • Генератори под наем
 • Водни помпи под наем – електрически, бензинови, дренажни, дълбочинни
 • Пердашки за бетон под наем 
 • Виброплочи под наем
 • Трамбовки под наем
 • Вибратори за бетон под наем
 • Фугорези под наем
 • Отрезни маси под наем
 • Бензинови и електрически къртачи под наем
 • Отоплители под наем
 • Скеле под наем
 • Стълби под наем

… и много други.

За нашите клиенти, възможността да наемат машини с марката CIMEX има редица предимства:

 • Машините под наем са нови, сервизирани и обслужвани в официалният сервиз на марката
 • Имат възможност да тестват всяка една машина и да се убедят в нейните качества, преди да закупят машина с марката CIMEX
 • Всички машини под наем се предоставят на клиентите с нови или гарантирано годни консумативи

 

УСЛОВИЯ ЗА НАЕМАНЕ НА МАШИНА ОТ РСД ТРЕЙД

 

1. Депозит - като гаранция за всяка наета машина, наемателят оставя депозит само и единствено В БРОЙ, като размерът му е индивидуален за всяка продуктова група. Депозитът се връща в пълен размер при връщане на машината в същото техническо състояние, в което е издадена при наемане. При възникнал проблем с машината клиентът е длъжен да се обади, за да уведоми  служителите на РСД Трейд, или да дойде на място за да му бъде заменена. В случай, че не е уведомил навреме, наемът на машината продължава да тече. Депозит може да бъде задържан при връщане на технически неизправна машина, до установяване на съответния проблем и причината за него.


2. Необходими документи и условия за наемане на техника от РСД Трейд:

 • валидна лична карта
 • валидна шофьорска книжка
 • талон на автомобила, с който ще бъде транспортирана наетата техника

ВАЖНО! Шофьорската книжка не замества личната карта като документ за самоличност, и не може да бъдат предоставяни такива на две различни лица! 

 

3. Предплата на наем - освен депозит, който се оставя в брой, за машината се оставя и предплата на наема, която може да се предплати по банков път, или на място в брой или с постерминал. В случай, че върнете машината по-рано - тарифата за наем се прекалкулира в полза на клиента.

 

4. Договори за наем НЕ се подписват по e-mail. Наемни машини НЕ се изпращат с куриерски фирми. Задължително условие за наемане е да се сключи договор на място в наш офис.

 

Професионалният детектор за кабели под наем CIMEX WD12 Professional е предназначен за откриване на черни и цветни метали, стомана, дърво, електрически..
2.00 лв
Цена с ДДС: 2.40 лв
 Пистолетът за горещ въздух с мощност 1.6 kW под наем е много полезен инструмент, който се използва за равномерно нагряване на предмети от ..
2.00 лв
Цена с ДДС: 2.40 лв
 Машината за премахване на тапети под наем CIMEX, улеснява неимоверно тежката работа при подготовка на използвана основа (стена) преди послед..
6.00 лв
Цена с ДДС: 7.20 лв
Пистолетът за пирони в дърво под наем работи с газов пълнител и батерия li-ion 7.4V, което позволява с едно зареждане на батерията да бъдат забити до..
6.00 лв
Цена с ДДС: 7.20 лв
Акумулаторна машина за връзване на арматура под наем занижава значително технологичното време за изграждане на армировката. Благодарение на иновативни..
14.00 лв
Цена с ДДС: 16.80 лв
АКУМУЛАТОРНА МАШИНА ЗА ВРЪЗВАНЕ НА АРМАТУРА CIMEX RT2640 ПОД НАЕМ. Акумулаторна машина за връзване на арматура CIMEX RT2640 под наем занижава значите..
17.00 лв
Цена с ДДС: 20.40 лв
Инверторен генератор за ток с електрически старт под наем CIMEX P3000iR Инверторен генератор за ток с електрически старт под наем CIMEX P3000iR
ПОД НАЕМ
Този инверторен генератор с електрически стартер под наем CIMEX P3000iR е заглушен професионален инверторен генератор с максимална мощност от 3,5..
17.00 лв
Цена с ДДС: 20.40 лв
Уредът за механизирано фугиране под наем CIMEX DT-135-SYS е предназначен за лесно шпакловане на фугите на гипскартон, както и на вътрешните ъгли...
20.00 лв
Цена с ДДС: 24.00 лв
Генератор за ток 10 kW, AVR, електрически старт под наем - CIMEX PG10000S Генератор за ток 10 kW, AVR, електрически старт под наем - CIMEX PG10000S
ПОД НАЕМ
Със своята номинална изходна мощност от 9kw, електрически старт и AVR напълно задоволява потребностите на потребители изискващи по-голяма мощност..
28.00 лв
Цена с ДДС: 33.60 лв
Новата професионална машина за полагане на пътна маркировка под наем CIMEX RLS Compact II Rental Series се характеризира с висока производителнос..
50.00 лв
Цена с ДДС: 60.00 лв
Намирате ли за твърде трудно да работите с машина за полагане на пътна маркировка сами? Чувствате ли се неудобно от повтаряща се монотонна и енергоем..
61.00 лв
Цена с ДДС: 73.20 лв
Показва 1 до 11 от 11 (1 страници)