Меню
Количка

ПРОМО ПАКЕТ! Машина за мазилка MP-20 + Машина за безвъздушно боядисване X390N + Мултифункционална алуминиева стълба - 8,00 м., (4х7)

МАШИНИ ЗА МАЗИЛКА - Машина за мазилка CIMEX MP-20
МАШИНИ ЗА МАЗИЛКА - Машина за мазилка CIMEX MP-20
МАШИНИ ЗА МАЗИЛКА - Машина за мазилка CIMEX MP-20
МАШИНИ ЗА МАЗИЛКА - Машина за мазилка CIMEX MP-20
-26 %
МАШИНИ ЗА МАЗИЛКА - Машина за мазилка CIMEX MP-20
МАШИНИ ЗА МАЗИЛКА - Машина за мазилка CIMEX MP-20
МАШИНИ ЗА МАЗИЛКА - Машина за мазилка CIMEX MP-20
МАШИНИ ЗА МАЗИЛКА - Машина за мазилка CIMEX MP-20
ПРОМО ПАКЕТ! Машина за мазилка MP-20 + Машина за безвъздушно боядисване X390N + Мултифункционална алуминиева стълба - 8,00 м., (4х7)
Изтича след:
дни
часа
мин
сек
9 350.00 лв
12 614.00 лв
Цена с ДДС: 11 220.00 лв
Цена в Бонус точки: 11000
  • Наличност: В наличност
  • Марка CIMEX
  • Модел MP-20+X390N+MFL8.0
Купи
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 1069.64 лв. на месец

Пакетно предложение – Машина за мазилка CIMEX MP-20 + Машина за безвъздушно боядисване CIMEX X390N + Мултифункционална алуминиева стълба CIMEX - 8,00 м., (4х7) + БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА.

 

Промоционалното предложение включва следните продукти:

 

1. Машина за мазилка CIMEX MP-20

 

Машината за мазилка CIMEX MP-20 е предназначена за приготвяне (смесване) на готови сухи вътрешни и външни мазилки, хоросан, саморазливна подова замазка, лепила на циментова основа и други. Благодарение на автоматизирания процес на смесване на сухата субстанция с водата необходима за получаване на готова мазилка и подаването на миксирания разтвор към пистолета за нанасяне, с мазилкополагащата машина се постига висока производителност.

 

Предназначена за професионална употреба, машината за мазилка е стандартно окомплектована с всичко необходимо за да започнете работа с нея. Автоматичното смесване на сухата смес с водата, позволява не само постигането на висока производителност, но и гарантира постоянно качество на готовата изходна смес. Управлението на машината е реализирано с компоненти на водещи производители като EATON, SIEMENS, DANFOSS.

 

Машината за мазилка (мазилкополагаща машина)  се състои от бункер за готови сухи строителни смеси с подаващо колело, система за подаване на вода, водна помпа, смесител, компресор, табло за управление. Наличието на водна помпа позволява използването на машината и на обекти без водоснабдяване или такива с много ниско налягане на водата.

Поставената в бункера готова суха строителна смес се подава чрез подаващото колело към смесителя (миксер), където се осъществява миксирането на сместа с електронно контролирано (регулируемо) количество вода. Посредством винтов механизъм, състоящ се от вал с винтова форма и шнек, готовата смес се транспортира към пистолета за нанасяне под налягане и чрез вградения компресор с дебит от 200 л/мин., се нанася върху повърхността.

Стандартно окомплектована с всичко необходимо за работа, машината за мазилка (мазилкополагаща машина)  CIMEX MP20 предлага отлично съчетание между производителност, високо качество на изработка, дълъг експлоатационен живот и конкурентна цена.

 

Стандартна окомплектовка на машината за мазилка:

  • Машина за мазилка CIMEX MP20 – 1 бр.
  • Маркуч за нанасяне на мазилка с дължина 15 м. и включени накрайници – 1 бр.
  • Маркуч за въздух 15 м. с вкл. накрайници – 1 бр.
  • Пистолет за нанасяне на мазилка с вкл. дюза – 1 бр.
  • Комплект за почистване на смесителя (миксера) – 1 бр.
  • Топчета за почистване на маркуча – 2 бр.
  • Захранващ кабел 7,5м.  с евро букса – 1 бр.

Технически параметри:

Захранващо напрежение: 380 V / 50Hz

Двигател на миксера: 5.5 kW

Двигател на подаващото колело: 0.55 kW

Компресор: 200 л/мин, 5.5 bar., 0.55 kW

Производителност: 20 л./мин.

Разстояние на подаване: 15 м (вертикал) / 40 м. (хоризонтал)

Препоръчителна зърненост: 0-2 mm

Максимална зърненост: 4 mm

Обем на бункера: 150 л.

Височина на зареждане на бункера: 100 см.

Тегло: 270 кг.

 

2. Машина за безвъздушно боядисване CIMEX X390N

 

Машина за боядисване с латекс, фасаген, акрилни и водоразтворими бои, грундове. CIMEX X390N е професионална машина за безвъздушно боядисване, характеризираща се с висока производителност и универсалност на приложение. Специално разработена за нуждите на строителството и индустрията, машината е подходяща за боядисване както на гладки, така и на структурирани (грапави и порести) повърхности. 

С машината за боядисване могат да се нанасят различни видове бои (с вискозитет от среден към висок)  като латекс, фасагени, акрилни бои, бои на водна основа, грундове и други. Намира приложение основно в строителството за боядисване на големи площи с различни типове бои – бои за фасади, стени, покриви и метални конструкции. В индустрията този модел се използва за боядисване на метални изделия като кофи за багери, вагони, лодки и други плавателни съдове.


Благодарение на високотехнологичната безвъздушна технология на боядисване, машината за боядисване позволва равномерно нанасяне на боята и постигането на отлична покриваемост. В сравнение с традиционните методи на боядисване (с пистолет и компресор / четка, валяк), машината за безвъздушно боядисване има 80% по висока производителност. Буталната помпа се задвижва от двигател с мощност 900W. 

За разлика от повечето машини за безвъздушно боядисване, помпата на CIMEX X390N е със статичен комплект уплътнения – т.е.  уплътненията са фиксирани статично в цилиндъра, като по този начин, при работа, буталото контактува само с уплътненията и практически това води до невъзможност за износване на цилиндъра.

Тази концепция на помпата, значително намалява и триенето, износването и позволява да се намали (макар и малко) теглото на машината.

Снабдена с модерна система за електронно регулиране на изходното налягане,  машината за боядисване осигурява постоянен дебит и гладко подаване на боя без пулсации. С богатата си стандартна окомплектовка, CIMEX AIRLESS X390N позволява постигането на максимални резултати при максимален комфорт на работа.

Преминала през двугодишен период на тестове и изпитания, новата машина за боядисване CIMEX X390N е създадена да осигури комбинация от висока производителност и надеждност.

Задвижването на машината се осъществява от електродвигател с мпщност 900W, който посредством зъбни предавки, задвижва буталния механизъм.

Новост за модела Х390N е, че стандартната окомплектовка е променена и машината вече се доставя стандартно с маркуч с дължина 15 метра.

 

3. Мултифункционална алуминиева стълба CIMEX - 8,00 м., (4х7)

 

Мултифункционална алуминиева сгъваема стълба CIMEX 8,00 м. е мултифункционална стълба с 4 секции, с по 7 броя стъпала на секция (4х7). Общата дължина на стълбата в сгънато положение: 2,00 м., а в разгънато: 8,00 м.

 

Намира широко приложение при строително-ремонтните дейности, монтажът на гипсокартон, кабелни инсталации, смяна на външно и вътрешно осветление, бояджийски услуги, градинарство, складови стопанства, полагане на изолации на открито и др. С тази стълба с лекота можете да смените крушка в средата на стаята или на стълбище, както и да достигнете дадена точка, стъпвайки на терен с неравна основа.

Алуминиевата мултифункционална стълба е многофункционална и не се налага да използвате друга стълба, за да стигнете до труднодостъпни места и тесни пространства. Има шест начина на приложение – права стълба, двойностояща А-образна стълба, скеле – работна платформа, подпираща се стълба, двойностояща стълба и сгънато положение.

 

Стълбата CIMEX 8,00 м. е сгъваема и компактна, което е допълнително удобство при съхранение и транспортиране. Конструкцията е изцяло олекотена и в същото време изключително здрава и надеждна. Мултифункционалната стълба се състои от четири секции, свързани чрез осигурителни застопоряващи се панти, които дават възможност да се работи с различни конфигурации на стълбата. Пантите са снабдени със скоба за обслужване с една ръка, което гарантира бързина и сигурност чрез едновременно отключване на двойката шарнири. Стъпалата са квадратни и неплъзгащи се, за по-добра стабилност. Краката на стълбите също са устойчиви на хлъзгане, заради мекото покритие върху тях, което осигурява по-голямо сцепление.
 Товароносимостта на мултифункционалната стълба 8,00 м. е до 150 кг.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър

Подобни продукти

Машина за безвъздушно боядисване CIMEX X5n Машина за безвъздушно боядисване CIMEX X5n
НАЙ-ПРОДАВАН
Машина за безвъздушно боядисване CIMEX X5n – компактна бутална машина за боядисване, подходяща за ра..
695.00 лв
Цена с ДДС: 834.00 лв
Машина за нанасяне на шпакловка и безвъздушно боядисване, предназначена за ежедневна професионална у..
4 995.00 лв
Цена с ДДС: 5 994.00 лв
Машина за шпакловка под наем
ПОД НАЕМ
Машина за нанасяне на шпакловка под наем. Комбинирана машина под наем за шпакловки и безвъздушно боя..
140.00 лв
Цена с ДДС: 168.00 лв
Машина за нанасяне на мазилки - Под Наем
ПОД НАЕМ
Машина за нанасяне на мазилки под наем (Putzmeister MP25). Професионална мазилкополагаща м..
150.00 лв
Цена с ДДС: 180.00 лв
Машина за мазилка под наем / мазилкополагаща машина под наем Машина за мазилка под наем / мазилкополагаща машина под наем
ПОД НАЕМ
Машина за мазилка под наем  CIMEX MP-20 е предназначена за приготвяне (смесване) на вътрешни и ..
150.00 лв
Цена с ДДС: 180.00 лв