Меню
Количка

ПРОМО ПАКЕТ! Машина за безвъздушно боядисване X5n + Приставка за отсичане TSG + Алуминиева телескопична стълба 2 метра

МАШИНИ ЗА БОЯДИСВАНЕ - Машина за безвъздушно боядисване CIMEX X5n
-11 %
ПРОМО ПАКЕТ! Машина за безвъздушно боядисване X5n + Приставка за отсичане TSG + Алуминиева телескопична стълба 2 метра
Изтича след:
дни
часа
мин
сек
791.00 лв
889.00 лв
Цена с ДДС: 949.20 лв
Цена в Бонус точки: 695
  • Наличност: В наличност
  • Марка CIMEX
  • Модел X5N+AX-5+DLT206B
Купи
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 88.59 лв. на месец

Пакетно предложение – Машина за безвъздушно боядисване CIMEX X5n + Приставка за отсичане CIMEX TSG + Алуминиева телескопична стълба CIMEX 2 метра + БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА.

 

Промоционалното предложение включва следните продукти:

 

1. Машина за безвъздушно боядисване CIMEX X5n

 

Машина за безвъздушно боядисване CIMEX X5n – компактна бутална машина за боядисване, подходяща за работа с латекс, фасаген, грундове и алкидни бои. Предназначена е за любителска употреба и ниски режими на натоварване (до 250 – 300 кв.м/ден). Безвъздушният метод на боядисване е значително по ефективен от боядисването с четка/валяк или пистолет със сгъстен въздух. При  безвъздушното боядисване се постига до 80% икономия на време и по-равномерно нанасяне.

 

Конструктивно, машината за безвъздушно боядисване CIMEX X5n не се различава от професионалните модели, а позиционирането и в хоби сегмента произтича от по-малкия дебит на помпата (1,1 л./мин.). Това, разбира се, води до по-ниска производителност в сравнение с индустриалните модели, но дебитът е напълно достатъчен, за да боядисате с професионално качество вашият апартамент, фасада, ограда или покрив. Възможността за работа с различни видове бои е сред безспорните предимства на машината.

Двигателят на машината е с мощност от 670W и задвижва едно бутална помпа за високо налягане. Маркучът е с дължина 7,5 м. и осигурява работен радиус от около 12 метра, без необходимост от преместване на машината. Пистолетът за високо налягане е от излят алуминий с вграден в ръкохватката филтър, дюза 517 и е аналогичен с този използван в професионалните модели. 

 

Технически данни:

Захранващо напрежение / Честота: 220±10%/50 Hz

Присъединителна мощност : 650 W

Макс. налягане: 200bar / 3000P SI

Макс. раб. налягане: 160 Bar

Макс. дюза размер: 0,023"

Стандартна дюза в комплекта: 517 /0.017"/

Ширина на пръскане: 400 mm

Дебит: 1,1 л./мин.

Дължина на маркуча за високо налягане: 7.5 m

Макс.дължина на маркуча за високо налягане: 15 m

Тегло: 9.5 кг

 

2. Приставка за отсичане CIMEX TSG

 

Водачът за отсичане на ъгли CIMEX е иновативно приспособление, което елиминира нуждата от облепване с хартиено тиксо и ускорява многократно процеса на боядисване. Приставката за отсичане е универсална и е подходяща за всички видове пистолети и дюзи за машини за безвъздушно боядисване CIMEX.

С водачът за отсичане на ъгли CIMEX гарантирано ще постигнете перфектна и чиста линия на отсичане, голяма производителност и бързина.

 

3. Алуминиева телескопична стълба CIMEX 2 метра

 

Мултифункционална алуминиева сгъваема стълба CIMEX 8,00 м. е мултифункционална стълба с 4 секции, с по 7 броя стъпала на секция (4х7). Общата дължина на стълбата в сгънато положение: 2,00 м., а в разгънато: 8,00 м.

Намира широко приложение при строително-ремонтните дейности, монтажът на гипсокартон, кабелни инсталации, смяна на външно и вътрешно осветление, бояджийски услуги, градинарство, складови стопанства, полагане на изолации на открито и др. С тази стълба с лекота можете да смените крушка в средата на стаята или на стълбище, както и да достигнете дадена точка, стъпвайки на терен с неравна основа.

Алуминиевата мултифункционална стълба е многофункционална и не се налага да използвате друга стълба, за да стигнете до труднодостъпни места и тесни пространства. Има шест начина на приложение – права стълба, двойностояща А-образна стълба, скеле – работна платформа, подпираща се стълба, двойностояща стълба и сгънато положение.

 

 

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър