Меню
Количка

ПРОМО ПАКЕТ! Лазерен нивелир със зелен лъч SL1H4VG + Лазерна ролетка 30м

ПРОМО ПАКЕТ! Лазерен нивелир със зелен лъч SL1H4VG + Лазерна ролетка 30м
ПРОМО ПАКЕТ! Лазерен нивелир със зелен лъч SL1H4VG + Лазерна ролетка 30м
ПРОМО ПАКЕТ! Лазерен нивелир със зелен лъч SL1H4VG + Лазерна ролетка 30м
-11 %
ПРОМО ПАКЕТ! Лазерен нивелир със зелен лъч SL1H4VG + Лазерна ролетка 30м
ПРОМО ПАКЕТ! Лазерен нивелир със зелен лъч SL1H4VG + Лазерна ролетка 30м
ПРОМО ПАКЕТ! Лазерен нивелир със зелен лъч SL1H4VG + Лазерна ролетка 30м
ПРОМО ПАКЕТ! Лазерен нивелир със зелен лъч SL1H4VG + Лазерна ролетка 30м
Изтича след:
дни
часа
мин
сек
329.00 лв
368.00 лв
Цена с ДДС: 394.80 лв
Цена в Бонус точки: 299
  • Наличност: В наличност
  • Марка CIMEX
  • Модел SL1H4VG+LM30
Купи
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 37.64 лв. на месец

Пакетно предложение – Лазерен нивелир със зелен лъч CIMEX SL1H4VG + Лазерна ролетка CIMEX LM30 + БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА.

 

Представяме ви нашето специално пакетно предложение, насочено към истинските майстори.

 

Промоционалното предложение включва следните машини:

 

1. Лазерен нивелир със зелен лъч CIMEX SL1H4VG

 

Самонивелиращ се лазерен нивелир с зелен лъч CIMEX 1H4VG е професионален линеен лазерен нивелир кръстосани линии (един хоризонтален и четири вертикални лъча). Предназначен за професионална употреба закрито и открито. Благодарение на зеления лъч на лазера, този самонивелиращ се лазерен нивелир се отличава с отлина видимост на линиите на дневна светлина. 

Разработен за професионална ежедневна употреба, многолинейният лазерен нивелир със зелени лъчи се използва за всички видове дейности по нивелиране при монтаж на гипсокартон, оакчени тавани, изграждане на ВиК инсталации, елетроинсталции, монтаж на мебели, врати, полагане на подови настилки, изграждане на стени и много други.  За разлика от масово предлаганите лазерни нивелири, самонивелиращият се линеен лазерен нивелир CIMEX 1H4VG се отличава много добра точност и тънки и ясни линии.

Снабден с допълнителен точков лазер, проектиращ точка към пода, нивелира е практически снабден с пълноценен отвес. Използвайки проекциятна на точковия лазер на пода и пресечната точка на кръстосаните линии на тавана, лесно можете да определите позициите на отвесните точки. нивелир проектира 2 пресечни лъча (кръст) на тавана на помещението и допълнителна точка на пода. 

Лазерен нивелир със зелен лъч 1H4VGСтадартно лазерният нивелир е снабден с мини статив, въртящ се на 360 градуса и винт за прецизно и финно регулиране на позицията на вертикалните лъчи. Крачетата на статива са с винов механизъм за предварително регулиране нивелиренина в рамките на диапазона, позволяващ самонивелиране.

Системата за самонивелиране лазерният нивелир е със светлинна сигнализация, указваща чрез примигване на лъчите, дали лъчите са нивелирани. 

 

Корпусът на лазерния нивелир със зелен лъч е изработен от солидна удароустойчива пластмаса и е обкатен с гумирани елементи за защита на призмите от удар. 

В горната част са разположени контролните бутони, позволяващи самостоятелна проекция на една хоризонтална линия, хоризонтална + 2 вертикални линии, хоризонтална + 4 вертикални линии и точка на пода. За увеличаване на работния диапазон на нивелира в режим на работа с приемник служи бутона с означение "outdoor".

 

Лазерен нивелир със зелен лъч 1H4VGМеханизмът за самонивелиране е магнино - махален. В освободено положение, той отговаря за прецизното хоризонтално и вертикално позициониране на лъчите а магнитния елемент служи за намаляване (гасене) на трептенията и повишават скоростта на самонивелиране.

 

Превключвателят разположен странично на корпуса, служи за включване и изключване на нивелира и освобождаване / заключване на магнитно махалният механизъм. При транспорт и съхранение, този превключвател следва да е поставен в положение "OFF".

За захранване на самонивелиращият се лазерен нивелир със зелени лъчи се използва Li-Ion презареждаема батерия която е съобразена с необходимата за захранването на нивелира мощност и е с капацитет от 1750 mAh, така в зависимост от режима и броя на използваните лъчи да осигури продължителност на работа с едно зареждане 8-10 часа. 

Самонивелиращият се линеен лазерен ливелир CIMEX 1H4VG се доставя в куфар, окомплектован с очила за защита и увеличаване на видимостта на лъча, литиево йонна батерия, зарядно устройство за батерията, мишена.

 

Технически данни:

Работен диапазон 10 m

Работен диапазон с приемник 40  m
Лазерен диод 515-535 nm 
Клас на лазера 2 
Време за самонивелиране, тип. 3-4 s 
Точност по вертикла ± 1 mm/ 10m 

Точност по хоризонтала ± 1 mm/ 10m 

Точност на точка за отвес ± 1 mm/ 1,4m 

Диапазон на самонивелиране: 3 градуса

Резба за монтаж на статив: 5/8"

Защитен клас: IP54

Тегло: 1,9 кг.

 

2. Лазерна ролетка CIMEX LM30

 

Удобна, компактна и практична, тази лазерна ролетка ви дава възможност за мигновено измерване на разстояние, площ и обем. Предназначена за ежедневна  употреба основно в помещения, лазерната ролетка предлага диапазон на измерване от 0,05 м до 30 метра с точност  до +-2 мм.

 

Технически характеристики:
•    Измервателен обхват:  50 мм до 30 метра
•    Точност: ± 2 mm +0.05 mm/m
•    Живот на батерията: 5000 измервания
•    Функция автоматично изключване
•    Лесни за използване клавишни комбинации
•    Батерии: 2 х 1,5 V / AA
•    Осветен 4-редов дисплей
•    IP52 защита от вода / прах.

 

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър