Меню
Количка

CIMEX - Гаранция и сервиз

Уверени в качеството на предлаганите от нас продукти, ние предлагаме 24 месечна гаранция за всички нови машини с марката CIMEX.

24 месечната гаранция, важи за физически и юридически лица, при спазване на инструкцията за експлоатация, гаранционните условия, условията за съхранение и транспорт.

Водени от грижата за клиента, ние предлагаме техническо обслужване, гаранционен и след гаранциоен сервиз на машини CIMEX в рамките на 3 работни дни от приемането на машината.    В случай на физическа невъзможност за отремонтиране на машината в рамките на стандартния срок от 3 дни, ние можем да ви предоставим оборотна машина. При нас можете да намерите голямо разнообразие от резервни части, консумативи на изключително атрактивни цени. Също така предлагаме и извънгаранционен сервиз, който може да обслужи различни типове лека строителна техника на марките TREMIX, Dynapac, Bomag, Cliper, Cedima, Stihl, двигатели Honda. Разполагаме с квалифициран персонал за извършване на специализирани ремонти. Предлагаме ремонт на машини с бензинови, дизелови и електрически двигатели. При нас можете да закупите части и консумативи за Вашата техника.