Меню
Количка

Едноосен ръчноводим валяк с вибрация и реверс CIMEX VR260

РЪЧНОВОДИМИ ВАЛЯЦИ С ВИБРАЦИЯ - Едноосен ръчноводим валяк с вибрация и реверс CIMEX VR260
Изчерпан
Едноосен ръчноводим валяк с вибрация и реверс CIMEX VR260
6 295.00 лв
Цена с ДДС: 7 554.00 лв
Цена в Бонус точки: 6295
  • Наличност: Изчерпан
  • Марка CIMEX
  • Модел VR260
на 12 вноски по 699.78 лв.

Едноосен ръчноводим валяк с вибрация и реверс CIMEX VR260

Еднобандажен ръчно водим валяк 266 кг. - перфектното решение при асфалтиране на пешеходни и велосипедни алеи, тротоари, паркинги и ремонт на асфалтови настилки, полагане и поддръжка на червени тенис кортове, работа в тесни пространства. С компактните си размери и реверсивен механизъм за смяна на посоката на движение, едноосовият реверсивен валяк CIMEX VR260 е изключително лесен за употреба, дори и в тесни пространства.

 

Вградената вибрация на ръчния валяк позволява постигането на оптимални резултати при валиране и компактиране на инертни материали и висока здравина при полагане на асфалтови настилки. С помощта на този малък ръчен валяк, можете да валирате с лекота и тревни площи, замествайки традиционните градински валяци.

Задвижването на едноосовия валяк е поверено на надеждния и икономичен четиритактов, бензинов двигател Cimex G200, като въртящият момент от двигателя се предава посредством произведената в Япония хидростатична трансмисия BDU-10S на лидерите Daikin-Sauer-Danfoss.

 

 

 

Шасито е изработено изцяло от стомана, покриващо всички движещи се части и осигуряващо надеждна защита от механични повреди. В горната му част е разположена кука, позволяваща повдигането на машината с кран.

 

 

Контролните лостове са разположени на регулируема във височина ръкохватка и позволяват лесна смяна на посоката на движение и промяна на скоростта на движение, чрез механизма за ръчна газ, с фиксиращ механизъм.

 

 

Барабанът е изработен от солидна стомана с висока износоустойчивост и има работна ширина от 60 см.

 

 

Скраперът за почистване на барабана е с възможност за регулиране, осигурявайки оптимално почистване на барабана от полепнал материал. По този начин, също така може да се компенсира и работното износване на скрапера. Ревесивният ръчно водим валяк е стандартно оборудван с два скрапера, разположени от двете страни на барабана. Това позволява почистване на барабана на валяка и в двете посоки на движение.

 

 

Резервоарът за вода е изработен от устойчива на механични въздействия пластмаса и има обем от 25 литра. Зареждането му се осъществява през удобен отвор с капачка и голям диаметър. Допълнително удобство е и функцията за бърз демонтаж (без необходимост от инструменти) на водния резервоар, което освен, че улеснява зареждането му, позволява бързо източване при съхранение през зимата при отрицателни температури.

 

 

Защитата от обръщане се осигурява от две защитни рамки, монтирани от двете страни на барабана, предпазващи оператора от наранявания. Те осигуряват и стабилност на машината при съхранение и транспорт.

 

 

Вторият барабан (помощен), разположен върху задната защитна рамка на ръчноводимият реверсивен валяк CIMEX VR260, намалява значително умората на оператора при работа, осигурявайки стабилна опора. Това допринася значително и за лекотата и контрола при продължителна употреба, особено при терени с наклон.

 

 

Технически характеристики:
•    Центробежна сила (kN):     12
•    Ширина на барабана (mm):     600
•    Скорост (km/h):     1,5
•    Вид трансмисия:     Хидростатична
•    Обем на водния резервоар (l):     25
•    Честота на вибрациите (Hz):     70
•    Тегло (kg):     268

 

Двигател:
•    Гориво:     Бензин
•    Вид:     4-тактов

 

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър

Подобни продукти

Едноосен ръчноводим валяк под наем CIMEX VR160
ПОД НАЕМ
Еднобандажен ръчно водим валяк под наем 266 кг. - вашето оптимално решение при асфалтиране на п..
22.00 лв
Цена с ДДС: 26.40 лв