Меню
Количка

Улей за строителни отпадъци CIMEX

УЛЕИ ЗА СТРОИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ - Улей за строителни отпадъци CIMEX
НАЙ-ПРОДАВАН -24 %
Улей за строителни отпадъци CIMEX
Изтича след:
дни
часа
мин
сек
86.00 лв
113.00 лв
Цена с ДДС: 103.20 лв
Цена в Бонус точки: 89
  • Наличност: В наличност
  • Марка CIMEX
  • Модел RC-CMX

Улей за строителни отпадъци CIMEX

Улеи за строителни отпадъци или т. нар. ръкав за строителни отпадъци (сметопроводи) се използват в строителството за безопасно отвеждане на разбития строителен материал, до основите на сградата. С помощта ергономичните  улеи за строителни отпадъци изхвърлянето на натрошен бетон, тухли, плочки, както и множество други отпадъци става безопасно, бързо и в точно и конкретно място. Чрез използване на улеи за отпадъци, предотвратявате изпадане на твърд материал безразборно по обекта. Така риска за работници, машини и превозни средства е сведен до минимум, а всички материали се събират в долната част на улея, където обикновено се поставя контейнер за строителни отпадъци в който да се събират.

 

Система на свързване на звената на сметопроводите

 

Улеите/ръкавите за строителни отпадъци се съединяват в двуточкова сглобка, посредством верига. В горната част улеите разполагат с уширение и усилен пръстен, а в долната си част те са стеснени и наподобяват фуния. Всеки от улеите е оборудван с кука, заключващ механизъм и верига, за окачване на всяко звена към горният. По този начин елементите на улея за строителни отпадъци се нанизват един в друг и се подсигуряват с верига, която се заключва в куката на по-горният детайл. Така се постига голяма бързина на сглобяване, безопасност на отвеждане/изхвърляне на отпадъците, както и устойчивост на образуваната колона от улеи за отпадъци.

 

Складиране и съхранение

Улеите за строителни отпадъци разполагат с дистанционери в горната си част, като основната им цел е при съхранение да не се заклинват. Така складирането и транспортирането на сметопроводите може да се извършва доста компактно, чрез плътното поставяне на звената едно в друго, без опасност от нараняване или заклинване.

Тази система за компактно съхранение позволява 25 бр. улей за строителни отпадъци да бъдат позиционирани лесно на едно пале. Благодарение на това, не само оптимизирате пространството за складиране, но улеснявате логистиката чрез намаляване на разходите за транспорт.

 

Високо качество и ниво на безопасност

Въз основа на множество проведени тестове на улеи за строителни отпадъци, избрахме най-добре представилият се материал - линейният полиетилен (liner polyehtylene). Този материал бе избран за направата на улеи за строителни отпадъци, благодарение на отличната си здравина и устойчивост на вибрации с голям амплитуден диапазон. За разлика от традиционните материали, използвани в масовите сметопроводи, първокачественият линеен полиетилен, на който Cimex  заложи, успя да направи звената с доста по-добра устойчивост към изкривявания, по-ниски нива на шум и най-важното: продукта е с до 3 пъти по-висока механична еластичност.

 

Съчетанието от добри експлоатационни показатели, ниско тегло и достъпна цена са основни предимства на сметопроводите CIMEX.

 

Характеристики:

  • Вид материал: линеен полиетилен LLDPE
  • Тегло: 8кг.
  • Горен външен диаметър: 59 см.
  • Горен вътрешен диаметър: 50 см.
  • Долен диаметър: 38 см.
  • Височина: 106 см.

 

ВАЖНО: Извън габаритен продукт - този продукт не е с безплатна доставка!

 

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър

Подобни продукти

Начален улей за строителни отпадъци e предназначен да улесни изхвърлянето на отпадъците, к..
158.00 лв
Цена с ДДС: 189.60 лв
Метална рамка за улеи за строителни отпадъци - служи за допълнително укрепване на началния улей за с..
145.00 лв
Цена с ДДС: 174.00 лв