Меню
Количка

Лазерна ролетка 30 метра CIMEX LM30

ФЕЙСБУК ИГРА - Лазерна ролетка 30 метра CIMEX LM30
ФЕЙСБУК ИГРА - Лазерна ролетка 30 метра CIMEX LM30
ФЕЙСБУК ИГРА - Лазерна ролетка 30 метра CIMEX LM30
Изчерпан
ФЕЙСБУК ИГРА - Лазерна ролетка 30 метра CIMEX LM30
ФЕЙСБУК ИГРА - Лазерна ролетка 30 метра CIMEX LM30
ФЕЙСБУК ИГРА - Лазерна ролетка 30 метра CIMEX LM30
Лазерна ролетка 30 метра CIMEX LM30
69.00 лв
Цена с ДДС: 82.80 лв
 • Наличност: Изчерпан
 • Марка CIMEX
 • Модел LM30

Лазерна ролетка 30 метра с измерване на разстояние, площ, обем

Лазерна ролетка 30 метра – удобна, компактна и практична, тази лазерна ролетка ви дава възможност за мигновено измерване на разстояние, площ и обем. Предназначена за ежедневна  употреба основно в помещения, лазерната ролетка предлага диапазон на измерване от 0,05 м до 30 метра с точност  до +-2 мм.

За разлика от повечето модели в този ценови клас, тази лазерна ролетка е снабдена с всички необходими за ежедневието рутинни функции за измерване – разстояние, площ, обем.

Първото нещо което ще ви направи впечатление хващайки в ръка тази ролетка, е компактния гумиран корпус който приляга отлично в ръката, осигурявайки максимален комфорт при измерване. Изработен от здрава пластмаса, изцяло обкантен с гумиран профил, корпусът на ролетката е да създаден да издържи на изпускане, влага, прах.

Бутоните са с увеличена размер, като по този начин работа с лазерната ролетка дори когато сте с работни ръкавици няма да е проблем.

Функционалности:

Лазерна ролетка 30 метра CIMEX LM30В зависимост от разстоянието до измервания обект, измерването се извършва в рамките на 0,5 до 2 секунди. След натискането на бутона за измерване, лазерната ролетка издава кратък звук, който указва, че се извършва измерване и в момента в които то бъде завършено.

Данните от измерванията се визуализират удобен четири редов осветен дисплей, позволяващ лесно разчитане на измерванията дори при лиса на светлина.

При продължително задържане на бутона за измерване се активира функция „динамично измерване“ – т.е. режим в който лазерната ролетка измерва непрекъснато разстоянието до измервания обект, като с последващо натискане на бутона за измерване се измерва стойността в точно желания момент. Обичайно, този режим се използва за определяне на минимално и максимално разстояние.

От режим на измерване на разстояние към измерване на площ, се преминава чрез натискане на разположеният в средата функционален бутон. В този режим, с две последователни измервания (ширина / дължина), лазерната ролетка изчислява квадратурата (площта) на помещението.

При последващо натискане на функционалния бутон се преминава в режим на измерване на обем. За измерване на обема е необходимо да се измерят последователно дължина, ширина, височина.

Когато лазерната ролетка се използва за измерване на разстояние, след първото измерване, чрез същия функционален бутон, можете да добавяте или изваждате стойности, като по този начин, лесно се снемат размери на начупени повърхности. Така, ако трябва примерно да измерите дължината на необходимите ви первази за едно помещение, ролетката чрез прибавяне и изваждане на стойности от показанията ще извърши калкулацията вместо вас.

За изключване на лазерната ролетка, както и за промяна на точката на измерване от корпуса, се използва третият бутон. При еднократно, кратко натискане на бутона, точката на измерване се променя от долния край на корпуса на ролетката към горния му край.

За предпазване от изтощаване на батериите, лазерната ролетка е с вградена защитна функция, която изключва измервателния лъч 20 секунди след последното измерване.

Ако уреда не е използван в рамките на 5 минути, се активира системата за автоматично изключване на лазерната ролетка.

 

Технически характеристики:

 • Измервателен обхват:  50 мм до 30 метра
 • Точност: ± 2 mm +0.05 mm/m
 • Живот на батерията: 5000 измервания
 • Функция автоматично изключване
 • Лесни за използване клавишни комбинации
 • Батерии: 2 х 1,5 V / AA
 • Осветен 4-редов дисплей
 • IP52 защита от вода / прах.

 

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър

Подобни продукти

Лазерна ролетка CIMEX LM40 Лазерна ролетка CIMEX LM40
Изчерпан
Лазерната ролетка CIMEX LM40 е универсална лазерна ролетка с отлична точност, измерваща до 40 м до +..
99.00 лв
Цена с ДДС: 118.80 лв
Измервателно колело 318 мм. дигитално Измервателно колело 318 мм. дигитално
Изчерпан
Измервателно колело (пътно измервателно колело) с диаметър 318 мм и дигитален дисплей. Измервателнот..
95.00 лв
Цена с ДДС: 114.00 лв
Детектор за кабели CIMEX WD12 Professional Детектор за кабели CIMEX WD12 Professional
Изчерпан
Професионалният детектор за кабели CIMEX WD12 Professional е предназначен за откриване на черни и цв..
84.00 лв
Цена с ДДС: 100.80 лв