Меню
Количка

ЦИКЛЕЩА МАШИНА ЗА ПАРКЕТ - ТОП ЦЕНА!

ЦИКЛЕЩА МАШИНА ЗА ПАРКЕТ
ЦИКЛЕЩА МАШИНА ЗА ПАРКЕТ
ЦИКЛЕЩА МАШИНА ЗА ПАРКЕТ
ПРОМОЦИЯ
ЦИКЛЕЩА МАШИНА ЗА ПАРКЕТ
ЦИКЛЕЩА МАШИНА ЗА ПАРКЕТ
ЦИКЛЕЩА МАШИНА ЗА ПАРКЕТ
ЦИКЛЕЩА МАШИНА ЗА ПАРКЕТ - ТОП ЦЕНА!
1,995.00 лв
2,295.00 лв
Цена с ДДС: 2,394.00 лв
  • Наличност: В наличност
  • Модел CIMEX WFS-350
Купи
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 228.23 лв. на месец

МАШИНА ЗА ЦИКЛЕНЕ НА ПАРКЕТ

Циклеща машина за паркет CIMEX е с висока ефективност и е предназначена за циклене на паркет, дървени повърхности, полиране на дървени подове, паркети, дюшемета и др.

 

Машината за циклене на паркет намира широко приложение в училища, спортни зали, търговски обекти, складове, промишлени предприятия, хотели, хижи и други жилищни сгради. Подходяща е за любителска или професионална употреба.
Електрическата циклеща машина за паркет CIMEX е с мощност 2,2 kW и работи с монофазен ток 220V. Цикленето или полирането на дървени подови настилки с този тип машина е икономично, лесно и бързо. Машината е подходяща за големи и за малки пространства, а също и за грапави и неравни повърхности. Конструкцията е здрава и надеждна, изработена от висококачествен износоустойчив материал. Смяната на шлифовъчната лента се извършва без необходимост от допълнителни инструменти и отнема по-малко от половин минута. В комплектовката е включена и торба за аспирация.

 

Машината за циклене на паркет и дюшеме CIMEX може да се използва с шкурки, с широчина 200 мм.  Регулирането на натиска гарантира непрестанен процес на работа с максимално добро качество.

 

Технически данни:
Електромотор: 230 V / 50 Hz / 2,2 kW
Стопяем предпазител: 10 А
Диаметър на шлайфащия диск: 200 мм
Честота на въртене на диска: около 2300 об. / мин
Тегло на машината: 63 кг
Размери: 900х980х380 мм

 

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър