Следиш сайта ни, защото ти се струва интересен? Разпознаваш голяма част от машините на строителните обекти? И звукът на работещ двигател не те плаши? – Ела и ни разкажи повече за себе си.
Във връзка с разширяването на фирмата и отварянето на нови обекти - търсим отговорни, мотивирани, амбициозни, целеустремени и позитивни хора, които да присъединим към семейството на CIMEX.
Към момента имаме свободни позиции за гр. Пловдив и за двата ни обекта в гр. София – единият се намира на „Ботевградско шосе“, а другият – на бул. „Европа“. Можете да кандидатствате за по-удобната за вас локация.

•    СЕРВИЗЕН ТЕХНИК – гр. СОФИЯ:
Ако разбираш от ремонт на машини, носиш инструменти в „задния си джоб“ и искаш да се развиваш в сферата на леката механизация - кандидатствай за сервизен техник при нас.

•    ПРИЕМЧИК НА МАШИНИ – гр. ПЛОВДИВ:
Ако живееш в Пловдив, имаш интерес към машините - не ти липсват комуникативни умения; имаш желание да се учиш и да се развиваш в сферата на леката механизация – кандидатствай за приемчик при нас.

•    ТЪРГОВЕЦ – гр. СОФИЯ
Ако с комуникация „топиш ледове“ и намираш „ключ за всяка врата“; с математиката си на “ти“  , учиш се бързо и си като попивателна гъба за нова информация  – ти си нашият търговец, с който ще се радваме да се срещнем.

•    ТЪРГОВСКИ ПРЕДСТАВИТЕЛ – гр. СОФИЯ
Ако стоенето на едно място те изнервя и се нуждаеш от динамична среда, свързана с много комуникация и посещаване на различни обекти; убедителен си и можеш да продадеш камък от баластра– изненадай ни с уменията си и кандидатствай за търговски представител при нас.

    ВЪТРЕШЕН КОНТРОЛ – гр. СОФИЯ
Ако не се плашиш от големи суми, боравиш умело с пакета Microsoft office, успяваш да мотивираш колектива си, следиш организацията му и подобряваш работния процес, без да нарушаваш добрия тон – кандидатствай за вътрешния контрол, от който се нуждаем в новия обект!

Ние обичаме това, с което се занимаваме ежедневно и за нас е много важно всеки, който започва работа при нас да харесва работата си и да се чувства силномотивиран при изпълнение на задачите. За да е така – трябва да си уверен в това, което правиш; да имаш самодисциплина и да се бориш за крайните общи резултати.


Ако припозна своята позиция в тези по-горе, кандидатствай да се присъединиш към нашето голямо семейство – CIMEX!
Изпрати ни автобиография / + ще бъде и мотивационно писмо, от което да разберем повече за теб и личната ти мотивация за кандидатурата ти/ на посочения e-mail, по-долу :

e-mail: d.gavrilov@cimex.bg
Д. Гаврилов
/оперативен директор CIMEX/