Във връзка с планираното разрастване на фирма Cimex, през месец  Април 2019 стартира строителството на новата ни търговско-сервизна база на Ботевградско шосе № 449 (срещу караулката на КАТ, на разклона за Кремиковци). Планираната  дата за въвеждане в експлоатация на сградата е 01.11.2019г.  


За по-голямо удобство на нашите клиенти от западната част на гр. София, през месец Октомври 2019 ще отвори врати и базата ни в кв. Люлин на бул. Европа №126 А. Там също ще се предлагат нови машини, наем на лека строителна механизация и сервиз.

Плановете ни за развитие през 2019 не се ограничават само на територията на столицата. През месец Септември ще бъде пусната в експлоатация и база в гр. Пловдив на ул. „Васил Левски №212.

До края на годината предстои отваряне на още две наши търговско-сервизни бази.  За удобство на нашите клиенти извън гр. София - строителна техника ще се предлага както в старопрестолния град – Велико Търново, така и в морския ни курорт – Бургас.  И в двата нови обекта ще откриете и трите ни звена на дейност – продажби, наем и сервиз на лека строителна механизация. До отварянето на новите ни бази, към момента на разположение на нашите настоящи и бъдещи клиенти са регионалните ни мениджъри:


гр. В. Търново: Калоян Серафимов, тел: 0883 400 490
гр. Бургас: Анастас Дженков, тел: 0883 650 600