Едноосен ръчноводим валяк с вибрация и реверс CIMEX VR160 - ТОП ЦЕНА!


0879 10 29 10 / 0879 190 200

Едноосен ръчноводим валяк с вибрация и реверс CIMEX VR160

  • Едноосен ръчноводим валяк с вибрация и реверс CIMEX VR160

КОМПАКТИРАНЕ

Еднобандажен ръчно водим валяк 266 кг. - перфектното решение при асфалтиране на пешеходни и вело алеи, тротоари, паркинги и ремонт на асфалтови настилки, полагане и поддръжка на червени тенис кортове, работа в тесни пространства. С компактните си размери и реверсивен механизъм за смяна на посоката на движение, едноосовият ревесивен валяк CIMEX VR160 е изключително лесен за употреба, дори и в тесни пространства. Вградената вибрация на ръчния валяк позволява постигането на оптимални резултати при валиране и компактиране на инертни материали и висока здравина при полагане на асфалтови настилки. С помощта на този малък ръчен валяк, можете да валирате с лекота и тревни площи, замествайки традиционните градински валяци.

Задвижването на едноосовия валяк е поверено на надеждния и икономичен четиритактов, бензинов двигател Cimex G200, като въртящият момент от двигателя се предава посредством произведената в Япония хидростатична трансмисия BDU-10S на лидерите Daikin-Sauer-Danfoss.

 

Шасито е изработено изцяло от стомана, покриващо всички движещи се части и осигуряващо надеждна защита от механични повреди. В горната му част е разположена кука, позволяваща повдигането на машината с кран.

Контролните лостове са разположени на регулируема във височина ръкохватка и позволяват лесна смяна на посоката на движение и промяна на скоростта на движение, чрез механизма за ръчна газ, с фиксиращ механизъм.

Барабанът е изработен от солидна стомана с висока износоустойчивост и има работна ширина от 60 см.

Скраперът за почистване на барабана е с възможност за регулиране, осигурявайки оптимално почистване на барабана от полепнал материал. По този начин, също така може да се компенсира и работното износване на скрапера. Ревесивният ръчно водим валяк е стандартно оборудван с два скрапера, разположени от двете страни на барабана. Това позволява почистване на барабана на валяка и в двете посоки на движение.

Резервоарът за вода е изработен от устойчива на механични въздействия пластмаса и има обем от 25 литра. Зареждането му се осъществява през удобен отвор с капачка и голям диаметър. Допълнително удобство е и функцията за бърз демонтаж (без необходимост от инструменти) на водния резервоар, което освен, че улеснява зареждането му, позволява бързо източване при съхранение през зимата при отрицателни температури.

Защитата от обръщане се осигурява от две защитни рамки, монтирани от двете страни на барабана, предпазващи оператора от наранявания. Те осигуряват и стабилност на машината при съхранение и транспорт.

Вторият барабан (помощен), разположен върху задната защитна рамка на ръчноводимият реверсивен валяк CIMEX VR160, намалява значително умората на оператора при работа, осигурявайки стабилна опора. Това допринася значително и за лекотата и контрола при продължителна употреба, особено при терени с наклон.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
  • Модел: CIMEX VR160
  • Наличност: В наличност
  • 6 295.00 лв

  • Цена с ДДС: 7 554.00 лв

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Вземи само за 742.812 лв.

12 x 742.812 лв.

Подобни продукти

Фугорез количка  CIMEX FS350

Фугорез количка CIMEX FS350

Фугорез количка CIMEX FS350 е предназначена за рязане на асфалт, бетон..

1 295.00 лв Цена с ДДС: 1 554.00 лв

Едноосен ръчноводим валяк под наем CIMEX VR160

Едноосен ръчноводим валяк под наем CIMEX VR160

Еднобандажен ръчно водим валяк под наем 266 кг. - вашето оптималн..

140.00 лв Цена с ДДС: 168.00 лв

Професионална прахосмукачка за сухо и мокро почистване CIMEX VAC30L

Професионална прахосмукачка за сухо и мокро почистване CIMEX VAC30L

Професионална прахосмукачка сухо и мокро почистване със система за поч..

245.00 лв Цена с ДДС: 294.00 лв

Жираф за шлайфане на стени + прахосмукачка – ПРОМОЦИЯ!

Жираф за шлайфане на стени + прахосмукачка – ПРОМОЦИЯ!

Пакетно предложение – машина за шлайфане на стени тип жираф + пр..

459.00 лв Цена с ДДС: 550.80 лв

Етикети: КОМПАКТИРАНЕ