ГАРАНЦИЯ И СЕРВИЗ (CIMEX професионална строителна техника и машини под наем)


0879 10 29 10 / 0879 190 200
МАШИНИ ПОД НАЕМ
ГАРАНЦИЯ И СЕРВИЗ

CIMEX - 24 Месеца гаранцияУверени в качеството на предлаганите от нас продукти, ние предлагаме 24 месечна гаранция за всички нови машини с марката CIMEX.

24 месечната гаранция, важи за физически и юридически лица, при спазване на инструкцията за експлоатация, гаранционните условия, условията за съхранение и транспорт. 

 

 

СЕРВИЗ на лека строителна механизацияВодени от грижата за клиента, ние предлагаме техническо обслужване, гаранционен и след гаранциоен сервиз на машини CIMEX в рамките на 3 работни дни от приемането на машината.

В случай на физическа невъзможност за отремонтиране на машината в рамките на стандартния срок от 3 дни, ние можем да ви предоставим оборотна машина.

При нас можете да намерите голямо разнообразие от резервни части, консумативи на изключително атрактивни цени.

Също така предлагаме и извънгаранционен сервиз, който може да обслужи различни типове лека строителна техника на марките TREMIX, Dynapac, Bomag, Cliper, Cedima, Stihl, двигатели Honda . Разполагаме с квалифициран персонал за извършване на специализирани ремонти. Предлагаме ремонт на машини с бензинови, дизелови и електрически двигатели. При нас можете да закупите части и консумативи за Вашата техника.