Акумулаторен винтоверт 58 Nm CIMEX CD18V58NM - топ Цена!


0879 10 29 10 / 0879 190 200

Акумулаторен винтоверт CIMEX CD18V58NM

Акумулаторен винтоверт 58 Nm CIMEX CD18V58NM с 2.0 Ah батерия

Акумулаторен винтоверт CIMEX CD18V58NM – мощен и удобен акумулаторен винтоверт, предлагащ съчетание от ергономичност, ниско тегло и високи параметри. С въртящ момент от 58 Nm и литиево-йонна батерия, с капацитет 2.0 Ah, винтовертът покрива широк спектър на приложение в монтажните дейности – безценен помощник в монтажа на мебели, метални конструкции, гипсокартон и много други.

Акумулаторен винтоверт 58 Nm CIMEX CD18V58NM с 2.0 Ah батерияОтлично балансиран така, че да не уморява ръката на оператора. Акумулаторният винтоверт е предназначен за професионална употреба. Гумираните елементи на ръкохватката осигуряват сигурен и стабилен захват при работа.

При избора на акумулаторен на винтоверт на база технически характеристики и сравняването му с други модели, основните показатели обикновено са два – въртящ момент и капацитет на батерията.

С напредването на технологиите за производство на батерии - критерият напрежението на батерията, който до скоро се считаше за значим показател за мощност, вече спокойно може да бъде пренебрегнат. Не са редки случите, при които акумулаторен винтоверт „напомпан” с 18-20 V батерия да предоставя скромен въртящ момент от порядъка на 30-35 Nm….

CIMEX CD18V62NM-B е винтоверт с въртящ момент от 58 Nm – стойност, с която биха могли да се похвалят единица винтоверти в този ценови клас. Големият въртящ момент разкрива допълнителни възможности в приложението на тази  машина. Независимо дали ще завивате винтове за дърво, самонарезни винтове за метал, винтове за бетон (АМО винтове за директен монтаж), винтовертът за ще се справи. Използването на винтоверта с боркорони за метал и дърво също е безпроблемно.

Батерията е с капацитет 2.0 Ah / 18V Li-Ion и предоставя доста добро време за работа с едно зареждане. Разбира се, времето за работа с едно зареждане е относителен показател, зависещ от дейността, която извършвате с машината. Нормално е при работа в режим на завиване на винтове за дърво, батерията да издържа повече отколкото ако използвате акумулаторния винтоверт с боркорона за дърво или метал. Платката на интелигентното зарядно устройство на батерията на акумулаторния винтоверт е вградено директно в батерията. Тази платка позволява контрол на зареждането и следните допълнителни функции – защита от дълбок разряд, защита от презареждане, защита от претоварване на батерията при работа и оптимизирано бързо зареждане, позволяващо 100% заряд на 2.0 Ah батерия да се достигне за 60 мин.

Допълнителна „екстра“ на батерията е възможността тя да се използва като пауър банк за зареждане на мобилен телефон. Това става чрез монтирания, в задната част на батерията USB извод, който освен за зареждане на телефон, може да се използва за включване на допълнителна светлина.  

Партонникът на акумулаторния винтоверт е с максимален обхват 13 мм и е изцяло метален. Бързата смяна на работния накрайник е безпроблемна, поради наличието на блокаж на патронника и QuickLock заключване. Челюстите за захващане на накрайниците са със специална форма, позволяваща директно захващане на битове, без опасност от превъртане.

15-те степени на завиване дават възможност за оптимален контрол върху въртящия момент, в зависимост от приложението – от малки винтове до тежки моменти на завиване и развиване.

Превключвателят за избор на режим е двустепенен – пробиване, завиване с контрол на въртящият момент (15 степени)

В режим на пробиване, акумулаторният винтоверт може да се използва като бормашина - пробиване на отвори в метал, дърво и други материали.

Режим на завиване/развиване с 15 степени на контрол на въртящият момент – позволяващ редукция на въртящия момент, за да се избегне пренавиване (вкопаване) на винтовете в материала, като по този начин се контролира дълбочината на завиване.

Акумулаторен винтоверт 58 Nm CIMEX CD18V58NM с 2.0 Ah батерияПредвид това, че винтовертът е предназначен за професионална употреба и е с висок въртящ момент, материалите от които са изработени елементите на редуктора са от голямо значение за неговата надеждност. Акумулаторният винтоверт CIMEX CD18V58NM е с изцяло метален редуктор. Всички планетарни и периферни колела са изработени от прецизно закалена стомана с повърхностно йонно азотиране – технология гарантираща дълъг експлоатационен живот и висока износоустойчивост.

Снабден с две скорости, редукторът позволява разгръщането на оборотите на празен ход - от 0 до 400 оборота/мин на първа скорост и от 0 до 1500 оборота/мин на втора скорост.

За задвижването на акумулаторния винтоверт се грижи мощен и надежден японски електродвигател Mabuchi. Двигателите с тази марка са предпочитани от редица водещи производители на електроинструменти.  

Спусъкът на винтоверта е с плавно, безстепенно регулиране на оборотите. Над него е разположен превключвателя за смяната на посоките на въртене.

Над спусъка се намира вградената лед светлина, позволяваща зоната на работа да бъде осветена. Осветлението се включва автоматично, при натискане на спусъка.

Корпусът на винтоверта е солиден, изработен от удароустойчива пластмаса с гумирани елементи.

Гуменото покритие на корпуса на акумулаторния винтоверт не само предпазва самия корпус от нараняване, но и осигурява отлична защита от приплъзване при поставяне на машината на наклонени повърхности – важно нали – особено ако работите на наклонен покрив.  

Предимства:

 • Висок въртящ момент
 • Батерия с голям капацитет
 • Батерия с пауър банк функция
 • Бързо зарядно устройство
 • Метален патронник с блокировка и бързо заключване
 • Двускоростен, изцяло метален редуктор
 • Надежден електродвигател произведен в Япония
 • Вградено осветление
 • Солиден гумиран корпус
 • Отлично балансиран
 • 2 години гаранция

Окомплектовка:

 • Акумулаторен ударен винтоверт CIMEX CD18V58NM – тяло 1 бр.
 • Батерия 18V/2.0 Ah Li-Ion – 1 бр.
 • Бързо зарядно устройство – 1 бр.
 • Щипка за колан – 1 бр.
 • Куфар за съхранение и транспорт – 1 бр.
 • Магнитен държач за битове – 1 бр.
 • Битове PZ1, PZ2, PH1, PH2, SL5, SL6 – по един брой от вид
 • Средла – 6 броя

Технически параметри:

Въртящ момент: 58 Nm

Захранващо напрежение: 18V DC / 2.0 Ah Li-Ion

Обороти на празен ход (1 скорост) : 0 - 400

Обороти на празен ход (2 скорост): 0 – 1500

Степени: 15 + 1

Реверс: Да

Патронник: макс. 13 мм.

Зарядно устройство: 1,5 А

Време за зареждане до 100% за 2,0 Ah батерия: 60 минути

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
 • Модел: CIMEX CD18V58NM
 • Наличност: Изчерпан
 • 149.00 лв

 • Цена с ДДС: 178.80 лв

Опции


Подобни продукти

Бензинов двигател 6.5 к.с CIMEX G200

Бензинов двигател 6.5 к.с CIMEX G200

Бензинов двигател 6.5 к.с CIMEX G200  –  ком..

395.00 лв Цена с ДДС: 474.00 лв

Бензинов двигател 9.0 к.с CIMEX G270

Бензинов двигател 9.0 к.с CIMEX G270

Бензинов двигател 9.0 к.с CIMEX G270  –  мощен и&..

595.00 лв Цена с ДДС: 714.00 лв

Акумулаторен ударен винтоверт CIMEX CD18V62NM-B

Акумулаторен ударен винтоверт CIMEX CD18V62NM-B

Акумулаторен ударен винтоверт с безчетков мотор CIMEX CD18V62NM-B &nda..

250.00 лв 295.00 лв Цена с ДДС: 300.00 лв

Акумулаторен винтоверт CIMEX CD12V28NM

Акумулаторен винтоверт CIMEX CD12V28NM

Акумулаторен винтоверт CIMEX CD12V28NM - машина, на която можете да ра..

85.00 лв 95.00 лв Цена с ДДС: 102.00 лв

АКУМУЛАТОРЕН ВИНТОВЕРТ ПОД НАЕМ - 28 Nm, 1.3 Ah, Li-Ion

АКУМУЛАТОРЕН ВИНТОВЕРТ ПОД НАЕМ - 28 Nm, 1.3 Ah, Li-Ion

Акумулаторен винтоверт под наем CIMEX CD12V28NM - машина, на която мож..

7.00 лв Цена с ДДС: 8.40 лв

АКУМУЛАТОРЕН ВИНТОВЕРТ ПОД НАЕМ - 58 Nm, 2.0 Ah

АКУМУЛАТОРЕН ВИНТОВЕРТ ПОД НАЕМ - 58 Nm, 2.0 Ah

Акумулаторен винтоверт под наем 58 Nm  - перфектно решение за про..

10.00 лв Цена с ДДС: 12.00 лв

Етикети: АКУМУЛАТОРНИ, МАШИНИ, АКУМУЛАТОРНИ МАШИНИ